Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
oyun sitesinde oyun oynayarak para kazanma
Heart 
Herkese merhaba. Sizlere son günlerde popüler olan Çiftlik Bank adlı yatırım oyunundan bahsedeceğim. Sistem çok basit. Oyun sanal çiftlik oyunudur. Oyun ilk başladığınızda size 15 altın veriyor. 15 altın 15 TL ile satın alınıyor. 15 altın ile oyunun en Ucuz tavuğunu alabilirsiniz. Oyundaki hayvanlar oyunun başlangıçta size yetecek kadar verdiği yemleri tüketir. Yem deponuz başlangıçta 50000 kapasitelidir. 15 altına aldığınız Mersin Tavuğu saatte 25 gr. yem tüketir ve saatte 100 üretim yapar. Hayvanların ürettiği ürünleri başlangıçta 1000 ürün kapasitesi olan ürün deposunda depolarsınız. Ürün deponuz Mersin Tavuğu 10 saat üretim yaptıktan sonra 1000 ürünle dolmuş olur. 1000 üründen sonra yapılan üretimleri deponuz almaz. 10 saatten sonra üretilenler boşa gider. Oyunda her saat başı hediye kazanmanız için sistem vardır. Saatte 1 kez kullanabileceğiniz çekiliş size 1 altın, 100 üretim, 1000 yem ya da Mersin Tavuğu verir.

Yatırım konusuna gelince yazımın başında söylediğim gibi en ucuz tavuk 15 altındır. Oyuna 20 lira yatırıp Mersin Tavuklarınızı 2'ye adet yapıp saatlik üretiminizi 200'e çıkardıktan sonra kalan 5 lira ile 1000 kapasitesi olan ürün deponuzu 1 lira ile 1000 kapasite arttırarak 6000 yapabilirsiniz.
Oyuna kayıt için refersanslı linkim: https://www.ciftlikbank.com/?reg=2825
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping