Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yol Buraya Kadarmış İyi Forumlar ...
Sayın Arkadaşlarım,
Yolun Sonu Buraya Kadarmış Burda güldüm eğlendim dostluk edindim ama herşeyin sonu var demi ?
Benim Sonum Buraya Kadarmış .
Mehmeteq
Bana Çok Yardımcı oldun grafiker olman herkesi sevindirmişti senden özür diliyorum .
AvanT2
Forumlarıma gelmen ve konu açman üyelere iyi davranman hele ki en önemlisi dostum olman kavga tartışma falan da olsa sendende özür diliyorum .
Edward
Bu Foruma girdiğim andan beri çok iyi davranıyordun sonra da admin oldun hayırlı olsun falan demiştik admin olman herkesi sevindirmişti Bir konu yüzünden Tartışma çıkartıp sinirlendiğim için senden de özür diliyorum .
ErtanK
Ara sıra saçma yorumlar yazman şuan bile insanları güldürüyor :D ara sırada olsa tartışma çıkartsan da senden de özür diliyorum .
Corleone
Ara sıra konularında beni etiketlediğini görmek beni sevindiriyor grafik tasarımlarını beğeniyorum senle tartışmadım ama senden de özür diliyorum .
Rayray93
Arge Ekibinden Denetleme Ekibi Lideri Olman beni sevindirmişti forumun en eski üyelerindensin bunun kıymetini bilmelisin :D 
Herkese Hakkım Helal Olsun Haydi Kendinize İyi Bakın Gençler .
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sende bnm en iyi arkim oldun Murat

Forumdan ayrilmana üzuluyorum.

Umarim tekrar gelirsin.

İyi forumlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hakkım yok ama helal olsun, özür dilemen ayrı bir güzel bir insan olduğunu gösteriyor. Umarım tekrardan dönebilirsin bu ailene :) İyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ah.. ah.. ah...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Veda etmenin iyisi olur mu? Sorusunun "evet" cevabı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güle güle,yolun güzelse açık olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güle Güle Hakkım Helal Olsun,
Bir daha görüşmek dileğiyle..
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Helal olsun hakkımız varsa. Hayatında başarılar dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim saçma yorumlar yazmam deli olduğumumu ifade ediyor her ayrılan aynı şeyleri yazıyor özür dilerken "Saçma yorumlar" ben forumda aktiflik görmediğim sıralarda saçma yorumlar yazarak küçük espriler yaparım benle Ripbyrustavi02'nin kafası aynıdır. Öyle ***** saçma egolu laflar atan insan değilim yani. Neyse yolun açık olsun kardeşim bende senden özür diliyorum aramızda küçük bir tartışma geçmiş olabilir ama nâfile geçmişde kaldı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping