Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows'ta Tanrı Modu (God Mode)
godmode-windows-7.jpg
Merhaba arkadaşlar ben Rip,Ripbyrustavi02
Kullanıcıların, işletim sisteminin tüm denetim ayarlarına tek bir klasörden erişmesini sağlayan God modeyi açmayı göstereceğim ancak bu işlem kullanıcı sorumluluğundadır Vista'da çalışmaz 8.1 , 8 , 7 , 10'da denedim çalıştı.

İlk olarak klasör açıyoruz ismini
Kod:
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

godmode.jpg

klasörün simgesi Denetim Masası simgesine dönüşecek ve içinde pek çok ayar bulunacak
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Paylaşıldı.Malesef.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-03-2016 Saat: 23:37)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Paylaşıldı.Malesef.

Benim daha ayrıntılı olarak anlattığımı belirtmek isterim.

ayrıca : Hangi tür işletim sistemlerinde çalışıp çalışmadığını yazmamış.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sonuçta paylaşıldı hemde ben paylaştım vista da çalışmadığını belirttim.Ayrıntımdada sıkıntı yok şimdi atacağım linki iyi oku.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=83963
Bu arada ben vista da denenmiş çalışıyo demişim demekki çalışıyor çünkü yabancı popüler bir kaynaktan çevirdim ve paylaştım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2016 Saat: 00:30)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=83963
Bu arada ben vista da denenmiş çalışıyo demişim demekki çalışıyor çünkü yabancı popüler bir kaynaktan çevirdim ve paylaştım

Vistanın sürümüne bağlı bir şey her vistada çalışmıyor malesef
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2016 Saat: 00:30)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=83963
Öncelikle ben tüm windows sürümlerinde denedim.
senin alıntın ile benim emeğim aynı değil
Vista'dan sonraki tüm sürümlerde çalışıyor
ancak XP, 95 (windows) çalışmamaktadır hepsini tek tek denedim kardeşim yazıda bana ait.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
3-4 Satir yazinin emeginden mi bahsediyorsun? Bu konudaki emegini göster? Sadece yazmaklami oluyor emek ?

Bir konuya emek demek icin konunun resminden tut detayina kadar sen hazirlarsin ve sana özgün olur. Diger kisilerin konularindan bir farki olur. En az internet aleminde God Mode ile ilgili binlerce yazi bulabilir bir kisi. Neden bunu okusunlar?
Bana göre bu tam emek olmamis. Biraz daha detayina girmelisin video eklemen cok iyi olabilir. Anca ozaman.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim emeğim diyor nerden buldun bunu ;

Vista 64 bitte denedinmi ? 95 i bilmem ama Vista 64 Bitte Çökmelere Neden Oluyor.Bütün SP lerdede denedin sanırım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2016 Saat: 01:03)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim emeğim diyor nerden buldun bunu ;

Vista 64 bitte denedinmi ? 95 i bilmem ama Vista 64 Bitte Çökmelere Neden Oluyor.Bütün SP lerdede denedin sanırım ?

Az önce hepsinde çalışıyor dedin. Vistanın kendisi çökük sistem zaten
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Paylaşıldı diye hatırlıyorum krdş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hepsinde çalışıyor yazısını gösterirmisin ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2016 Saat: 01:34)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hepsinde çalışıyor yazısını gösterirmisin ?

Yazdığına iyi bak kardeşim ''çalışıyor'' yazmışsın.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2016 Saat: 00:47)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 3-4 Satir yazinin emeginden mi bahsediyorsun? Bu konudaki emegini göster? Sadece yazmaklami oluyor emek ?

Bir konuya emek demek icin konunun resminden tut detayina kadar sen hazirlarsin ve sana özgün olur. Diger kisilerin konularindan bir farki olur. En az internet aleminde God Mode ile ilgili binlerce yazi bulabilir bir kisi. Neden bunu okusunlar?
Bana göre bu tam emek olmamis. Biraz daha detayina girmelisin video eklemen cok iyi olabilir. Anca ozaman.

Kendi işletim sistemlerimi tek tek açıp denedim
çalışıyor mu çalışmıyormu diyerekten bunun neresinde emek göremedin anlayamıyorum.

(post kasmak amacım değil sadece arkadaşın sorusunu cevapladım.)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Orada hepsinde çalışıyor yazısı var mı ? Vists olunca hepsimi oluyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2016 Saat: 10:05)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Orada hepsinde çalışıyor yazısı var mı ? Vists olunca hepsimi oluyor

Vista'da çalışıyor demişsin halbuki eski sürümüne yükleyince donmaya başlıyor.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping