27-02-2016 Saat: 00:39
Hayatımda Yaptıgım İlk Rank Seti Lütfen Yorumlar Ona Göre Olsun.
Uniper Rank Setim [ Kendi Yapımım ]
|
27-02-2016 Saat: 00:39
Hayatımda Yaptıgım İlk Rank Seti Lütfen Yorumlar Ona Göre Olsun.
ilke göre çok güzel. Eline Sağlık.
Bu. Arada rankın yanına forum ismi yazmasaydın. İyi olurdu.
27-02-2016 Saat: 00:58
(27-02-2016 Saat: 00:52)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ilke göre çok güzel. Eline Sağlık. O forum için yaptım bence bi sakıncası yok çünkü zaten herkezin bildigi bir forum + link yok bilmeyenlerinde anliycagnı sanmam. yorum için teşekkür ederim.
Abartmıyorum 4 kişiyi gördüm, burda yada facebookta hatırlamıyorum 4 kişinin bu şekilde rank yaptım dediğini gördüm.. ama sadece atakajın yaptığını bulabildim, sizlerde arayıp bulabilirsiniz zamanım kısıtlı fakat 4 taneydi inanın. Hepside aynen şekil ve yazı itibariyle aynı ranklardı, gelen yorumlarda hep yine bu şekildeydi "güzel, eline sağlık, ilke göre iyi" yani arkadaşlar, pes.!
BURAYA tıklayarak öncelikle @atakaj yaptığı ranka bakalım sonrada buraya gelelim ve şöyle düşünelim; Uniper diye isim verilen rank setimiz aslında atakajın yaptığı rankların temeli yani ilk versiyonu diyelim, atakajın yaptığı ise sonraki versiyonu gibi durmuyor mu sizcede. Yani bunu sadece ben mi görüyorum yoksa sizde mi problem var. :dd Biri bi tema çizer ve o gün gündemde o tema vardır, çok farklıdır headeri olsun footer olsun yada postbiti. Aynı gün yada sonraki gün çizilen her temanın ya headeri ya footeri yada postbitinde o gündemde olan temadan alıntılar olur ya hani, burda sistem öyle yürüyor çünkü. Aynı şey rank içinde geçerli, bulmuşuz bi taslak, onun üstünden devam ediyoruz. Bi arkaplan bi yazı fontu bitti :) Tabiki bu yazdıklarımı genelleme olarak yazıyorum kardeşim @MybbTR kimsin bilmiyorum ama anlattıklarımın doğru olduğunu bu yazıyı okuyan herkes gibi seninde bildiğini biliyorum, iyi forumlar.. .d
27-02-2016 Saat: 13:46
Bundan 6-7 Ay Önce Atakaj bunlarin aynisini benim forumum icin yapmisti. Bilsoft'a Katiliyorum .d
27-02-2016 Saat: 13:50
(27-02-2016 Saat: 13:17)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Abartmıyorum 4 kişiyi gördüm, burda yada facebookta hatırlamıyorum 4 kişinin bu şekilde rank yaptım dediğini gördüm.. ama sadece atakajın yaptığını bulabildim, sizlerde arayıp bulabilirsiniz zamanım kısıtlı fakat 4 taneydi inanın. Hepside aynen şekil ve yazı itibariyle aynı ranklardı, gelen yorumlarda hep yine bu şekildeydi "güzel, eline sağlık, ilke göre iyi" yani arkadaşlar, pes.! Gözüme çarptı ama ufaktan tefekten değişiklikler var diye ellemedim. Konuya pek hakim de değilim. İlham alınmış gibi duruyor. Her ne kadar öyle olmasa da.
27-02-2016 Saat: 14:03
(27-02-2016 Saat: 13:17)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Abartmıyorum 4 kişiyi gördüm, burda yada facebookta hatırlamıyorum 4 kişinin bu şekilde rank yaptım dediğini gördüm.. ama sadece atakajın yaptığını bulabildim, sizlerde arayıp bulabilirsiniz zamanım kısıtlı fakat 4 taneydi inanın. Hepside aynen şekil ve yazı itibariyle aynı ranklardı, gelen yorumlarda hep yine bu şekildeydi "güzel, eline sağlık, ilke göre iyi" yani arkadaşlar, pes.! Ben nasıl yaptığımı gösterdim Doruğa :D Rankları kendi yaptı ama sadece benim tarzımda yaptı :D atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."
27-02-2016 Saat: 15:29
Bire Gufrani Sen Nasıl Yalan Söylersin!
→ Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net
Mybb • PHP • VB.NET • HTML • CSS • MySQL
Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir.
27-02-2016 Saat: 15:41
Haha sesli güldüm :D
Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir.
27-02-2016 Saat: 21:46
Doruk Burada ne yapıyorsun krdş :D Eline Sağlık qnq kötü olmuş :D
27-02-2016 Saat: 23:27
Gelişebilir :)
28-02-2016 Saat: 13:17
Buna İnanlara Yuh Diyorum ,
Böyle Yalan Söyleyerek Eline Bir şey geçmiyor .
14-03-2016 Saat: 00:59
(27-02-2016 Saat: 13:17)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Abartmıyorum 4 kişiyi gördüm, burda yada facebookta hatırlamıyorum 4 kişinin bu şekilde rank yaptım dediğini gördüm.. ama sadece atakajın yaptığını bulabildim, sizlerde arayıp bulabilirsiniz zamanım kısıtlı fakat 4 taneydi inanın. Hepside aynen şekil ve yazı itibariyle aynı ranklardı, gelen yorumlarda hep yine bu şekildeydi "güzel, eline sağlık, ilke göre iyi" yani arkadaşlar, pes.!Kardeşim atakan en iyi dostlarımdan onunda yardımıyla yaptım bir sıkıntı olabilir mi ? :) (28-02-2016 Saat: 13:17)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Buna İnanlara Yuh Diyorum ,ne yalanı ? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|