Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım İstekleriniz
Herkese Merhaba,
Biliyorsunuzdur ki forumdaki en sık paylaşımlarımı grafik üzerinde yapıyorum. Grafik & Tasarım - Kodlama vs.. artık. Ancak son günlerde ne yapacağımı hiç bilemedim. Daha doğrusu karar veremedim. Eğer ihtiyacınız olan, istediğiniz vs.. bir tasarım var ise kodlayabilir, grafiğini çizebilirim.

Kodlama için; (Duyuru Panosu Tasarımı, MyKod Tasarımı, İndex Tasarımı, CSS Rank Tasarımı, Footer Tasarımı)

Çizim için; (Arkaplan Tasarımı, Resim Rank Tasarımı, Thead Tasarımı)

Bunlarla ilgileniyorum.
Eğer isteğiniz olursa konu altına yorumlarda detaylı bir biçimde belirtin. (Renk Tonu, Kullanılacak Renkler, Özel Materyal vb...)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kaan bir grafik forumu kuruyorum css ranklara ihtiyacim var gruplar bu forumdakilerle ayni guzel bir şey yapabilir misin?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-01-2016 Saat: 17:01)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kaan bir grafik forumu kuruyorum css ranklara ihtiyacim var gruplar bu forumdakilerle ayni guzel bir şey yapabilir misin?

Bomba bir tasarım yaparım Ela'cım senin için. :)
Özele gel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ÖM Kapali senin açarsan atarim mesaj.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Açıldı
istekler devam ediyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tasarım sorunsuz ve kusuruz bir şekilde sahibine verilmiştir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
beşiktasın kızının istediği tarz bir css rank tasarlarmısın ? Seni deniyelim güzel yapıyormusun aslında pek uğraşılmaz 10 dk 1 set :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
beşiktasın kızının istediği tarz bir css rank tasarlarmısın ? Seni deniyelim güzel yapıyormusun aslında pek uğraşılmaz 10 dk 1 set :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-01-2016 Saat: 19:18)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: beşiktasın kızının istediği tarz bir css rank tasarlarmısın ? Seni deniyelim güzel yapıyormusun aslında pek uğraşılmaz 10 dk 1 set :))

Zaten yaptım ona.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@KaanBey Kendisine İstiyor
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-01-2016 Saat: 19:34)KaanBey Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-01-2016 Saat: 19:18)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: beşiktasın kızının istediği tarz bir css rank tasarlarmısın ? Seni deniyelim güzel yapıyormusun aslında pek uğraşılmaz 10 dk 1 set :))

Zaten yaptım ona.
Banada yap diyorum hani.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-01-2016 Saat: 19:37)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @KaanBey Kendisine İstiyor

Haa anladım.
Hazırlayım 2 dakika.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bekliyorum,bitirdiğinde p.m at.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu arada bomba dediğim için istediysen kusura bakma bomba yı öylesine demiştim. Biraz gaza gelmiştim usura bakma.
Buydu tasarım.
zrJMkB.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
iyide bize css sini atacan resmini değil :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-01-2016 Saat: 19:50)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: iyide bize css sini atacan resmini değil :)

css ini atsam foruma kurduğun anda bozuk çıkar onun özel pozisyon ayarları var. Yani istersen ben kurayım ya da css ini şimdi atayım sen pozisyonlamadan anlıyorsan halledersin ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping