Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BlueMoon Theme | Gündem Ajanları
Çok hoş bir tema olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2015 Saat: 02:49)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok hoş bir tema olmuş.

Çok teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temayı dağıtıyorsunuz sanırım tüm haklarıyla birlikte dağıtılmamak şartı ile satın alınsa fiyat nekdara çıkar ?
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2015 Saat: 03:21)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temayı dağıtıyorsunuz sanırım tüm haklarıyla birlikte dağıtılmamak şartı ile satın alınsa fiyat nekdara çıkar ?

Tema + tema kurulum ve ayarları + tema telif hakkı = 100 TL yapıyor. (Bu arada temayı dağıtmıyoruz ve dağıtılmamalı da. Alan kişi de dağıtmamalı.)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temanın fiyatı belli olmuş ama ben başka yerde yine yorum yapmıştım tekrar edeyim, ücretsiz bir sistem için 30-35 yada 40 olmalıydı diye düşünüyorum ama tabi satıcı sizsiniz ve yine ekliyorum umarım bir önceki temalarınız gibi çalınmaz, zaten insanlar yapılana dil uzatmaktan başka birşey yapmıyorlar ki sizede garezleri var sanırım, şimdiden bi kaç temaya benzetmeye başlamışlar bile, iyi satışlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2015 Saat: 11:57)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temanın fiyatı belli olmuş ama ben başka yerde yine yorum yapmıştım tekrar edeyim, ücretsiz bir sistem için 30-35 yada 40 olmalıydı diye düşünüyorum ama tabi satıcı sizsiniz ve yine ekliyorum umarım bir önceki temalarınız gibi çalınmaz, zaten insanlar yapılana dil uzatmaktan başka birşey yapmıyorlar ki sizede garezleri var sanırım, şimdiden bi kaç temaya benzetmeye başlamışlar bile, iyi satışlar.

Çok teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping