Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-N30 ArGe Başvurusu
Ad Soyad: Berken Eren Uşar
Yaş: 13 Fakat Aralık'ta 14 Olacağım. Ayrıca Yaşımın Küçük Olması Önemli Değil Tanıyanlar 
Meslek/Okul: Öğrenci/Ortaokul
ARGE hakkında bildikleriniz:  Argenin açılımı Araştırma ve Geliştirme Ekibidir. Bu Ekip Araştırmalar Sonucu Elde Ettiği Bilgilerle Plugin, Program ve Benzeri Şeyleri Geliştirirler.
Destek forumu ve 10tr.net için varsa bi fikriniz/projeniz: Destek sitesine bir bot kodlamak istiyorum. Bu bot akıllı bir bot olacak ve 7/24 aktif olacak yetkililer kapalıyken kurallara aykırı birşey gördüğünde uyarı verebilecek veya ban atabilecek. Tabiki bu gerçekten zor birşey :) Ama uğraşacağız :)
MyBB Plugin ve Modül Oluşturmak için Bilginiz: %60 Orta
HTML Bilginiz: %85 Yüksek
CSS bilginiz: %80 Yüksek
PHP Bilginiz: %10 Az
MyBB Bilginiz: %95 Çok Yüksek
Photoshop bilginiz: %60 Orta
Neden bu yetkiyi istediniz: Araştırmaktan Hoşlanan Birisiyim Boş Zamanlarımda Araştırmalar Yaparım. Ayrıca Ek Olarak Bunu İstememin Nedeni 10TR ye Destek Olmaktır
Ne zamandır 10tr.net i kullanıyorsunuz: 2011 den beri fakat bu sene destek foruma üye oldum.
5x5-9/3+7-(3x2) = ? (ciddi olarak cevaplayın) *** :  25-3+7-6=25-10-6=15-6=9 [Sonuç: 9]
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlısı Neyse O Olsun Karedeşim İyi Şanslar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Çok sağol İsmail :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Kardeşim Hakediyorsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sağol avant
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 16:12)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sağol avant
Adım Arda :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bende Berken, :) Tanıştığımıza Sevindim Arda.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 16:14)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende Berken, :) Tanıştığımıza Sevindim Arda.
Beni Tanıyorsun.
Kod:
'Sosyal Medya' linkleri yasaktır. Sözlü uyarı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
pardon edit soru değişmiş
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Matematik sorusunun cevabı yanlış :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 17:09)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Matematik sorusunun cevabı yanlış :)

Basvuru formu konusunda da belirttiğim gibi ltfen sorunun dogrulugu yanlisligi hakkinda yorum yapmayin...
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2015 Saat: 22:27)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başvuru yapanları inceliyorum. Şu an herkes aday benim gözümde... İnceleme bir süre devam edecek daha sonra kara vereceğim. Ona göre davranış ve mesajlarınıza dikkat edin.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu konu, sanırım kapandığı, halledildiği, karara bağlandığı,çok uzun zaman geçtiği ya da yapılacak birşey kalmadığı için, konu başlığına "Bitti" eklenmiştir.
Eğer konu sahibinin diyeceği/itirazı varsa tekrar yorum yazsın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping