Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JaDe Design-6 Yakinda
Yaklaşik 1 Aydir Tema Yapmiyordum
Yeni Birşeye Başladim Bu Demosu

Foto Sadece Önerileri Almak İstiyorum

3sxjz.png

Arkadaşlar Hani O Paneli Kullanmicağim Sadece Deneme Amaçli Kullandim Daha Çok İşi Var Sadece Fikir Almak İstiyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Thead lar İyi Olmamuş :S
Ama Yinede Eline Sağlık
He Bide BlackStar Tema Gibi Olsaydı İyi Olurdu :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler Ancak Özenti Tema Değil Kendime Özgü Temalar Çikartmaya Çalişiyorum :) Theadlar Tam Bitmedi Hepsi Ayni Olcak Yorumun İçin Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2012 Saat: 15:28)Oktay Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler Ancak Özenti Tema Değil Kendime Özgü Temalar Çikartmaya Çalişiyorum :) Theadlar Tam Bitmedi Hepsi Ayni Olcak Yorumun İçin Teşekkürler

Sana Katılıyorum Ama MasterTasarım Temasının Aynısı Gibi Değil mi Sizce ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güldürme Beni :) Alakasi Bile Yok Burdaki Hiç Bir Arkadaş Beni Tanimiyor Galiba Ben Asla Kimseye Özenmem
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2012 Saat: 15:32)Oktay Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güldürme Beni :) Alakasi Bile Yok Burdaki Hiç Bir Arkadaş Beni Tanimiyor Galiba Ben Asla Kimseye Özenmem

Beni Uyardığınız İçin Sağol,
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzel olmuş Oktay eline sağlık paylaşmanı bekliyoruz :)
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok güzel çok beğendim thead ler hele muhteşem :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kodlamayi Tam Olarak Öğrenmeye Çalişiyorum Tam Bir Öğrenirsem Ortaya Mukemellinde Üstünde Bir Tema Çikarmaya Çalişcam Teşekkürler
(24-03-2012 Saat: 15:37)kallström Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çok güzel çok beğendim thead ler hele muhteşem :)

Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biraz kötü olmuş, >> Thead.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu Anda Theadlari Düzenliyorum Hangi Thead Mavimi Kirmizimi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sana Güveniyorum Kardeşim senin Hep Temalarını Kullanıyorum Thead'ları Düzelteceğine İnanıyorum.!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping