Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aid Web . Webin dehası
Merhaba arkadaşlar yeni forum açtım . hepinizi bekliyorum ...

Aid Web

Güvenilir Ekipte arıyoruz ...
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
Pardon. Abim açmış bunu @Asipatron
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
Foruma üye oldum sitem açılana kadar ekibe katılabilirim...Yardımcı olabilirim beni adminler tanır güvenebilirsiniz. Bilgin.10tr.net ' i hatırlarsınız belki onu tekrar acıcaz o acılana kadar ( ortalama 1 hafta ) ekibine katılabilirim...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Önüne gelen site açiyor. Artik forumlara ilgi kalmadi. Bence forumun gelişmez. Zirvedeyken birak bende :) Boş zamanin varsa git bi yerde çaliş en azindan cebine para girsin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu ne şimdi neden insanların hevesini kırmaya bu kadar meraklısınız dua edin forumdasınız yoksa ağır konuşurdum size..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2015 Saat: 03:45)LegendKinq21 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu ne şimdi neden insanların hevesini kırmaya bu kadar meraklısınız dua edin forumdasınız yoksa ağır konuşurdum size..

Benim amacim hevesinizi kirmak değildi. Ağir konuşabilecek kadar cesursan zaten benimle muhattap olmazdin ;) Neyse bu laubali arkadaşla aramiza mesafe koyalim da edit. Herkes böyle. Kolay gelsin iyi forumlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2015 Saat: 03:57)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-06-2015 Saat: 03:45)LegendKinq21 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu ne şimdi neden insanların hevesini kırmaya bu kadar meraklısınız dua edin forumdasınız yoksa ağır konuşurdum size..

Benim amacim hevesinizi kirmak değildi. Ağir konuşabilecek kadar cesursan zaten benimle muhattap olmazdin ;) Neyse bu laubali arkadaşla aramiza mesafe koyalim da sonra tepemize siçar. Herkes böyle. Kolay gelsin iyi forumlar.

Öncelikle kimsenini hevesini kırmana gerek yok dediği gibi bunu kimsenin yapmasına gerek yok zaten arkadaş biryerlere getirmeye çalışıyor olabilir.

-Ayrıca sen bu forumları bu kadar düşünüyorsan daha destek sitesinde argolu konuşuyorsun?
1 haftalık uyarı aldınız.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Corleone Ben açmıştım abim bilmiyomuş tekrar açmış konuyu kilitlermisin?
Olduğum Yetkiler :

PGM
Teşekkür verenler:
Abim yanlışıkla açmış benim açtığımı bilmiyomuş konu kilit + çöp
Olduğum Yetkiler :

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping