Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rep puanı
Arkadaşlar üyelerin rep verme limiti hakikaten çok düşük , günde en fazla 1 rep verebiliyoruz 1 rep verince günlük hakkınızı tamamladınız yazıyor eskiden 5'ti bence yine 5 olmalı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bunları konu açarak değilde yetkililere bildirerek yapalım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2015 Saat: 14:52)transfortrues Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bunları konu açarak değilde yetkililere bildirerek yapalım.

@TaaRRuz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Transfortures
Soruları öm'den sorcaksak bu kategorinin amacı ne?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
o zaman herkes yan çar açar ordan rep verir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
5 repin değerini düşürür 1 ideal.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam o zaman hocam. Ayrıca Bugün Yetkiniz Düştü ve Tekrar Yükseltildi Nedn?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2015 Saat: 14:55)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Transfortures
Soruları öm'den sorcaksak bu kategorinin amacı ne?

bu kategorinin amacı siten hakkında yapamadıgın şeyleri danıştığın bir bölümdü umarım anlamışındır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2015 Saat: 15:20)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam o zaman hocam. Ayrıca Bugün Yetkiniz Düştü ve Tekrar Yükseltildi Nedn?

Ares mod panelini karıştırırken bir hata yapmış ondan dolayı. @newsong30 . Aslında tam olarak karıştırmak sayılmaz sadece moderatör kaydını silmek istemiş böyle olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vay, Mod Panelinden Nasıl Yetki Değişiyosa. Bug olmuş her halde.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2015 Saat: 15:26)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Vay, Mod Panelinden Nasıl Yetki Değişiyosa. Bug olmuş her halde.

Mete ve TaaRRuz daha önce banlanmıştı işte Ares de o kayıtları silerken onlar bir daha banlanmışlar ve banı açınca da eski yetkilerine dönmüşler olay bu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2015 Saat: 15:32)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-06-2015 Saat: 15:26)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Vay, Mod Panelinden Nasıl Yetki Değişiyosa. Bug olmuş her halde.

Mete ve TaaRRuz daha önce banlanmıştı işte Ares de o kayıtları silerken onlar bir daha banlanmışlar ve banı açınca da eski yetkilerine dönmüşler olay bu.
Aynen Mete eskiden Bölüm Şefi Ekibi Lideri'idi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaten Az Önce Bir Baktım http://destek.10tl.net/showteam.php Buraya. BŞ Lideri Mete Yazıyodu. Profile girdim en son 2013 te girmiş. Yuh dedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2015 Saat: 15:34)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

(22-06-2015 Saat: 15:37)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Zaten Az Önce Bir Baktım http://destek.10tl.net/showteam.php Buraya. BŞ Lideri Mete Yazıyodu. Profile girdim en son 2013 te girmiş. Yuh dedim.

Mete eskiden genel şefti. Bölüm Şefi Ekibi Lideri grubu da ilk genel şefti o grubun editlenmiş hali yani bu yüzden böyle oldu. Her neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2015 Saat: 15:39)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

(22-06-2015 Saat: 15:37)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Zaten Az Önce Bir Baktım http://destek.10tl.net/showteam.php Buraya. BŞ Lideri Mete Yazıyodu. Profile girdim en son 2013 te girmiş. Yuh dedim.

Mete eskiden genel şefti. Bölüm Şefi Ekibi Lideri grubu da ilk genel şefti o grubun editlenmiş hali yani bu yüzden böyle oldu. Her neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.
Böyle her bilgiyi üyelere aktarmada ki sebep nedir?
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2015 Saat: 16:06)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-06-2015 Saat: 15:39)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Böyle her bilgiyi üyelere aktarmada ki sebep nedir?
Her bilgi derken? Üye merak etti diye söyledim sadece.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping