20-05-2015 Saat: 22:44
MyBB için Ana Sayfa, Forum Görüntüleme ve tüm sayfalarda, Acil Duyuru / Mesaj Sistemi eklentisi
Eklentinin ismi: Acil Duyuru/Mesaj Sistemi Plugin
Eklentinin Yapımcısı: Nitemare
Türkçe Çeviri: yamanadnan*
Eklenti Güncelleme: xpserkan
Eklentinin Versiyonu: (4.1.3)
Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli
Eklenti Uyumluluk: MyBB-1.8.x
Test Durumu: Denenmiştir-sorunsuz
Eklentinin Açıklaması: MyBB için Ana Sayfa'da ve tüm sayfalarda, Acil Duyuru/Mesaj Sistemi eklentisi
Eklenti Kurulumu:
1)- Ek'teki dosyayı rar'dan çıkarın, ''FTP-Upload klasörü'' içindeki dosyaların tümünü , ftp programı ile forumun kurulu olduğu ana dizine, (index.php dosyasının olduğu yere) yükleyiniz.
2)- Admin paneli Plugin yönetiminden aktif ediniz.
3)- Admin paneli Ayarlar sol menüdeki , ''ADMS Ayarları'' kısmından eklenti ayarlarını yapıyor ve kullanıyorsunuz.
Ekran Görüntüleri:
MyBB - Acil Duyuru/Mesaj Sistemi Eklentisi
Not: baska sitelerde eklentiyi çevirdikten snra gördüm ama burda olmadığı için burda paylastım. silinirse canınız saolsun kendm kullanırım artık
UTF-8 Türkçe Karakter Sorunu Çıkarsa :
Admin paneli / araçlar & bakımdan / UTF-8 dönüştürmeye girin orda liste çıkacaktır o listeden eklentiyi bulun ver dönüştüre tıklayın düzelicektir..
[b]Edit: xpserkan Eklentideki sorunlar giderilip Güncellenmiştir Son Güncelleme: 24.03.2012
[/b]
Eklentinin ismi: Acil Duyuru/Mesaj Sistemi Plugin
Eklentinin Yapımcısı: Nitemare
Türkçe Çeviri: yamanadnan*
Eklenti Güncelleme: xpserkan
Eklentinin Versiyonu: (4.1.3)
Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli
Eklenti Uyumluluk: MyBB-1.8.x
Test Durumu: Denenmiştir-sorunsuz
Eklentinin Açıklaması: MyBB için Ana Sayfa'da ve tüm sayfalarda, Acil Duyuru/Mesaj Sistemi eklentisi
Eklenti Kurulumu:
1)- Ek'teki dosyayı rar'dan çıkarın, ''FTP-Upload klasörü'' içindeki dosyaların tümünü , ftp programı ile forumun kurulu olduğu ana dizine, (index.php dosyasının olduğu yere) yükleyiniz.
2)- Admin paneli Plugin yönetiminden aktif ediniz.
3)- Admin paneli Ayarlar sol menüdeki , ''ADMS Ayarları'' kısmından eklenti ayarlarını yapıyor ve kullanıyorsunuz.
Ekran Görüntüleri:
MyBB - Acil Duyuru/Mesaj Sistemi Eklentisi
Not: baska sitelerde eklentiyi çevirdikten snra gördüm ama burda olmadığı için burda paylastım. silinirse canınız saolsun kendm kullanırım artık
UTF-8 Türkçe Karakter Sorunu Çıkarsa :
Admin paneli / araçlar & bakımdan / UTF-8 dönüştürmeye girin orda liste çıkacaktır o listeden eklentiyi bulun ver dönüştüre tıklayın düzelicektir..
[b]Edit: xpserkan Eklentideki sorunlar giderilip Güncellenmiştir Son Güncelleme: 24.03.2012
[/b]