Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İkon ve Reklam sıkıntısı
Arkadaşlar merhaba,

Aranıza yeni katıldım, bir çok konuda bilmediğim şeyler var. Bu konuyu açmadan önce yaklaşık 4-5 saat problemimi halledebilmek adına araştırma yaptım fakat sorunlarımı çözemedim.

Belki yine konular vardı fakat ben bulamadım, öyleyse kusura bakmayın lütfen yönlendirmelerinizi bekliyorum.

1) Forumumdaki ikonlar kendi kendine ( ya da ben yanlış bir şey yaptım ) yok oldular, farklı temalar yükledim hiçbirinin ikonları gözükmedi, linkleri kırılmış resim gibi ufak bir bozuk resim çıkıyordu sadece. Tema yükleme videolarını izledim yalnızca xml' dosyasını yüklediklerinde herşey yükleniyordu fakat bende olmadı. aionturkiye.10tr.net forumum burası, bakabilirsiniz.

2) Forumuma reklam eklemek istedim ki ekledim de, fakat üstten istediğim uzaklığı ayarlayabildiğim halde, alt taraftan bir ayar yapamadım. Sayfayı aşağı indirdikçe kayan reklamlar, alt tarafa fazla inerek kötü bir görüntü oluşturuyor. Siteye girerseniz anlarsınız ne demek istediğimi.

3) Site kurulduğunda, üst kısım ve forumun başlangıcı arasında bir reklam ekli geliyor. Bunu kaldırma şansımız var mı? Aradım fakat bulamadım.

4) Ben Admin olduğum halde, fazla bağlantılı bir konu açmak istediğimde beni engelliyor ve ben konu açarken benden bot olmadığıma dair onay istiyor? Admin ve Mod'lar için bunu kaldırabilir miyim ?

Sorularım bunlar arkadaşlar, şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum,

Kolay gelsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1) 10tr.net'in şöyle bir sıkıntısı var; global.css'de yaptığın değişiklikleri yapmadan önce saana şöyle bir uyarı veriyor: "Bu stil sayfası, şu anda MyBB Master Style tarafından kullanılmaktadır. Yapacağınız tüm değişikler bu stilin kullanıdığı temayı bozabilir." Bu uyarıyu dikkate almamız gerekmektedir.

3) Orası kaldırılamaz. Admin ekledi tüm foruma. Geçim kaynağı diyebilirim :)

4) Maksimum resim sayısını ayarlayabilirsin, oda şöyle; Admin KP > Forum Ayarları > Konu & Yorum Gönderimi > Konu ve Yorumlarda İzin Verilen Maksimum Resim Sayısı? > Burada standart olarak 10 var, sen bunu dilersen 100 yapabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sıte Adresi Alabilirmiyiz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 05:48)delamis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1) Forumumdaki ikonlar kendi kendine ( ya da ben yanlış bir şey yaptım ) yok oldular, farklı temalar yükledim hiçbirinin ikonları gözükmedi, linkleri kırılmış resim gibi ufak bir bozuk resim çıkıyordu sadece. Tema yükleme videolarını izledim yalnızca xml' dosyasını yüklediklerinde herşey yükleniyordu fakat bende olmadı. aionturkiye.10tr.net forumum burası, bakabilirsiniz.

(19-05-2015 Saat: 10:04)thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sıte Adresi Alabilirmiyiz

Vermiş zaten konuyu dikkatli okusaydın anlardın. aionturkiye.10tr.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 10:01)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1) 10tr.net'in şöyle bir sıkıntısı var; global.css'de yaptığın değişiklikleri yapmadan önce saana şöyle bir uyarı veriyor: "Bu stil sayfası, şu anda MyBB Master Style tarafından kullanılmaktadır. Yapacağınız tüm değişikler bu stilin kullanıdığı temayı bozabilir." Bu uyarıyu dikkate almamız gerekmektedir.

3) Orası kaldırılamaz. Admin ekledi tüm foruma. Geçim kaynağı diyebilirim :)

4) Maksimum resim sayısını ayarlayabilirsin, oda şöyle; Admin KP > Forum Ayarları > Konu & Yorum Gönderimi > Konu ve Yorumlarda İzin Verilen Maksimum Resim Sayısı? > Burada standart olarak 10 var, sen bunu dilersen 100 yapabilirsin.

Yalnız 1. Konuyla ilgili şöyle bir sıkıntı var. Başka temalar yükledim onlarda da aynı şekilde oluyor. Daha sonra yeni bir forum açtım, ilk ikonlar geldi ondan sonra ondakiler de kayboldu. Yani benim şuan bu durumu düzeltmek için ne yapmam gerek?

3) Anladım sıkıntı yok o zaman :)

Cevaplarınız için teşekkür ederim,

Ayrıca siteyi daha belirgin yazmam gerekirdi doğru diyorsunuz, düzeltiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
adres aionturkiye.10tr.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform