Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genel bakışta nickler renkli değil
Arkadaşlar bazı forumlarda genel bakışta nickler renkli oluyor. Tüm gruplar mavi gözüküyor normalde ama bazıları ayarlıyor her grup kendi renginde gözüküyor? Bunu nasıl düzeltirim.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hep Konu Açacağınıza tek bir konu altından destek isteseniz olmazmı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-05-2015 Saat: 17:16)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hep Konu Açacağınıza tek bir konu altından destek isteseniz olmazmı.

Tamam.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Altta kaldı günceldir!

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-05-2015 Saat: 17:16)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hep Konu Açacağınıza tek bir konu altından destek isteseniz olmazmı.

Sen de aynı zamanda bunu yazarken destek versen olmaz mı?

Genel Bakış Ayarlarından kullanıcı stillerini evet diyerek kaydet ayarları. Anlamadıysan yardımcı olurum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-05-2015 Saat: 17:39)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sen de aynı zamanda bunu yazarken destek versen olmaz mı?

Genel Bakış Ayarlarından kullanıcı stillerini evet diyerek kaydet ayarları. Anlamadıysan yardımcı olurum.

Teşekkür ederim. @#Power haklısın ben buralarda yeniyim ortamı daha yeni yeni çözüyorum ve sürekli tersleniyorum. Yani destek verse ve kibarca uyarsa sorun olmaz. Ama kullandığı dil biraz kırıcı :(

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping