Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SİTESİNE ORTAK ALACAK
SİTESİNE ORTAK ALACAK VAR MI? TEMA EDİTLEME DE ÇOK İYİYİMDİR HER TÜRLÜ YARDIMDA BULUNABİLİRİM :)))) SÜPER ADMİN RÜTBESİNDE ALACAK TABİİ Kİ. İYİ SAĞLAM FORUM OLURSA GÜZEL OLUR.

iyi forumlar
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu Başlığını Ve İçeriğini Düzenleyiniz
Kurallar: 
1-)
Arkadaşlar forumda açtığımız konularda, konunun içeriğindeki yazıların tamamını büyük harfle yazmayalım.Büyük harf bağırmak anlamına geldiği için sert tepkilere yol açar.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam ama şuan meşgulüm siz değiştirseniz :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumumda müsait bir yetki veririm ancak forum admini olarak sadece kendimi düşünüyorum. Genede uygun bir yetki verebilirim, düşünürsen.
http://teknology.10tr.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2015 Saat: 23:27)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumumda müsait bir yetki veririm ancak forum admini olarak sadece kendimi düşünüyorum. Genede uygun bir yetki verebilirim, düşünürsen.
http://teknology.10tr.net/

Kardeş kayıt olurum şuan meçgulümde. Kendi projemi başlattım seninkinede gelicem. Şu teknology temasının linkini versen? Herkes kullanıyor ama ben temayı bulamadım. Verir misin?

@#Dizz

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping