https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tema Çizeceğim Boyutları Nedir ?
Başlıkta gordugunuz gibi artık tema işlerine başlayacagım . hem grafik hemde bununla uğraşacagım basit bir tema istiyorum ancak photoshop um cs4 sorun yoktur herhalde tema çizmek çin en iyi yolu ve en iyi anlatımı olan var ise anlatabilirmi ? bu arada font yani photoshopda programmı eklentimi neler koyacaksam herşeyi bir kökten anlatmanızı istiyorum şuan biliyorum "oha artık" demişsinizdir ama basit birşey çizmek istiyorum boyutları nedir bunun ve saydammı yoksa normalmı açacagım anlatın lütfen.

@Corleone sen bilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Png Olarak Açıyorum
Kullandığım Boyut;
1440X1261
Font Olarak Titlum Webi Tavsiye Ederim Nasıl Yüklendiğini Bilmiyorsan İnternete Yazıp Bulabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yokmu yardım eden ?
--
az önce çizmeye çalıştım çalışmaz olaydım diyorum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@WaRRioRa Kardeşim Önce Font (örnekfont.ttf) Dosyasını masaüstüne veya herhangi bir yere İndiriyorsun, sonra ttf dosyasını açıyorsun ve sol üst köşede yükle/yazdır yazıyor yükle diyorsun, ve 1 setup açılıyor hemen bitiyor (Hızı Pc'nin Kaletesine Bağlı), Ve Bittiğinde Artık Font'u Kullanabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben 1441x2000 açıyorum genelde ve evet saydam olarak açılış yapacaksın. Hatta bak bundan önce eğer aklında bir fikir yoksa zaten hiç bulaşmıcaksın ama sen deneme yapacam diyorsan gir 10tr'nin şuanki temasını çizmeye çalış. Stun oluştur renklerini ayarla, fontun şuan için bi önemi yok. sen olayı kaptıktan sonra zaten efektlere de dalacaksın o zaman ister istemez fontta araya girmiş olacak. Demek istediğim önce iskeleti yapmayı öğren buda uğraşarak olacak tabi ve daha sonra efektlere geçer daha hoş şeyler yaparsın. Google'dan şu ufak iconlar varya arat psd sini indir onlar lazım olacak daha sonra Photoshopta Styles diye bir şey var anlayacağın şekilde anlatıyorum, yine bunuda google amcaya sor indir nasıl yükleyeceğini ve kullanacağınıda sor o söyler sana, başlangıç olarak bunları yap.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 22:04)drajum Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @WaRRioRa Kardeşim Önce Font (örnekfont.ttf) Dosyasını masaüstüne veya herhangi bir yere İndiriyorsun, sonra ttf dosyasını açıyorsun ve sol üst köşede yükle/yazdır yazıyor yükle diyorsun, ve 1 setup açılıyor hemen bitiyor (Hızı Pc'nin Kaletesine Bağlı), Ve Bittiğinde Artık Font'u Kullanabilirsin.

Denetim masasından yazı tiplerine atması daha sağlıklı olur .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping