Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Derbi Hakkında Düşüncelerinizi alalım?
benim düşüncem fenerbahçe ilk 25 dk bastırdı iyi bastırdı ama 2 gol attıktan sonra geri çekildiler ve golleri yemeye hataları yapmaya başladılar ama hücum yapsalardı iyi oynarlardı :) galatasaray ise 2. yarı tek kale oynadı hele ki o baroşun direkten dönen golü tam bir fenerbahçe şansı :) :D böylelikle galatasaray play-off a gitmeyi garentiledi ama diğer 2 maçıda kazanırsa 1. olarak garentiler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Maçı izlemedim internetten baktım özetine bence haklısın ..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Galatasaray'lı olduğum için söylemiyorum ama gerçekten'de bu maç galatarasayın hakkıydı. Taraftarların davranışları eleştirilir fakat bir çok oyun hatasıda vardı galatasaray izlenimime göre 20. dk'dan sonra bastırmaya başladı fenerbahçenin birçok hatası vardı özellikle'de Emre çok faullü oynadı hakem zaten 2 kere uyardı fakat 3. de sarı kart verdi. 2. yarı gene bir kaç kere yaptı ama sarı kart görmedi takımın kaderini değiştirebilirdi. Ama iyi oynayan tabiki bence galatasaraydı. Her iki takımıda gönülden tebrik ediyorum. Son olarak o sonra selçuk'un son dakika'daki çift vuruş serbest vuruş olsaydı garanti baroş deymese bile gol oluyordu. Ne yazık ki çift vuruştu birinin deymesi gerekiyordu. Baroş deydi ama kader işte şans Fenerbahçe'den yana oldu. Genede güzel maçtı denecek laf yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En İyi Oynayan Fenerbahçeydi ve En Güze Golde En İyi Gol Mousa Sow Dan Geldi Senegalli :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping