Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fikir İstek
Şu sıralar web programlamada yeniyim ama bir şey yapamayınca yine masaüstü programı yazmaya sardım :D ama aklıma fikir gelmiyor sizce ne yapayım ? Ama çok basit değil çok zorda değil fikirlerinizi bekliyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana lazım aslında.
.bat dosyası gibi bir şey oluştursan, chatlog.txt var mesela. ben degistir.bat açtığımda cmd dosyası çıksa, chatlog.txt'yi chatlog1.txt olarak değiştirse. sonra chatlog1 varsa 2 yapsa. böyle gitse. Bu mantık çok şey yapar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-02-2015 Saat: 15:26)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bana lazım aslında.
.bat dosyası gibi bir şey oluştursan, chatlog.txt var mesela. ben degistir.bat açtığımda cmd dosyası çıksa, chatlog.txt'yi chatlog1.txt olarak değiştirse. sonra chatlog1 varsa 2 yapsa. böyle gitse. Bu mantık çok şey yapar.

Anlamadım kusura bakma :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-02-2015 Saat: 15:28)Krons Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-02-2015 Saat: 15:26)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bana lazım aslında.

Anlamadım kusura bakma :(

Bende anlamadım boşver.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App