- Forumu daha açmadım, forum grafik & kodlama üzerine açılmıştır.
Bana lazım olan ortak geldiğinde co admin olacak eğer emek verirse admin yapacağım.
Bana lazım olan ortağın özellikleri;
- Web & grafik alanında tecrübeli olacak.
- Olgun bir kişiliği olacak.
- Benden habersiz duyuru konusu veya bir iş yapmayacak.
- Düzenli konu açacak(bunu arada sırada yapmayabilir).
- Bazıları yaşı büyük vs. ister ama benim için yaşı önemli değil olgun bir kişiliği olsun, benden habersiz iş yapmasın.
- Ben bazen görüyorum ihanet ediyorlar, site kurucusu güvenmiş co admin yetkisi vermiş ama o insan gelip tüm konuları silmiş gördüm ben bu olayların hepsini, bana ihanet edecek adam istemiyorum.
Daha siteyi açmayacağım, ama kişinin üyeliğini elle admin kp'den açacağım o baştan başlayacak konu açmalara, ama tahminen daha forumu açmam.
- webplus.10tr.net
Bana lazım olan ortak geldiğinde co admin olacak eğer emek verirse admin yapacağım.
Bana lazım olan ortağın özellikleri;
- Web & grafik alanında tecrübeli olacak.
- Olgun bir kişiliği olacak.
- Benden habersiz duyuru konusu veya bir iş yapmayacak.
- Düzenli konu açacak(bunu arada sırada yapmayabilir).
- Bazıları yaşı büyük vs. ister ama benim için yaşı önemli değil olgun bir kişiliği olsun, benden habersiz iş yapmasın.
- Ben bazen görüyorum ihanet ediyorlar, site kurucusu güvenmiş co admin yetkisi vermiş ama o insan gelip tüm konuları silmiş gördüm ben bu olayların hepsini, bana ihanet edecek adam istemiyorum.
Daha siteyi açmayacağım, ama kişinin üyeliğini elle admin kp'den açacağım o baştan başlayacak konu açmalara, ama tahminen daha forumu açmam.
- webplus.10tr.net
https://instagram.com/alphazzers