https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D10 ile ilgili..
Arkadaşlar öncelikle söyliyim mobilden baglandigim icin 4. kez yaziyorum konuyu halimide dusunun :) Neyse gecelim bu kismi. Oncelikle ben size emir vermiyorum sunu bilin simdi gencler diyorum laf eden oluyor kardeslerim abilerim ust yetkililer son zamanlarda bakiyorumda foruma eski yetkililer emektarlar uyelerle kavgalar icerisinde. İste forum oldu diyenler filan var. Yapmayin lutfen. Bakin lütfen diyorum biz uzman uyeler eski yetkililer uyelere ornek olmalıyız. Forum oluyo diyenlerse madem oluyor cikin gidin. Yada kavga edip daha cok oldurmeyin forumu birlikte canlandiralim. Ben gene emir vermiyorum size bak altini ciziyorum rica ediyorum. Konumu dikkate alirsaniz sevinirim kardeslerim. Simdi bana sen öğüt babasımısın diyecek arkadaslarimda olacak. Elbette ben harika bir insan degilim hatalarim var ancak ben yaklasik 1 sene banli kalmis eski bir yetkiliyim hatalarimdan ders aldim, gereken yerde haksizda olsaniz ozur dilemeyi bilin hakliyken HAKSİZ KONUMA DUSMEYİN :) burda bagirma acisindan kullanmadim bunu altini cizerek diyorum tekrar hakliyken haksiz konuma dusmeyin. İyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak buseferde doğru söylüyorsun örnek olmalıyız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pek takan olmadı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forum da sık sık tartışma olmasa gayet aktif bence tartışmaları üzülerek izliyorum gerek yok boş yere insanlar birbirlerine tonlarca laf savuruyor..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haklısın,bizlerin yaptığı çok kötü davranışlar oluyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haklısın Bir Çok Kavganın Çıkma Sebebi de Yetkili Olma Yarışı Herkes Birbirini Geçmeye Çalışıyor
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping