https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Falcon Wallpaper #7 | Assasin Creed
50den fazla katman vardır.Yorumlarınızı bekliyorum.
04rr4V.png
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
50 biraz fazla gibi. Ama başarılı. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ellerine sağlık,eline efekt vermen iyi bir detay olmuş.Başarılı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çoğu particle efektleri o parçacıklar :P sağolasın
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2015 Saat: 00:07)Batuhann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılı.
Teşekkür ederim
(21-01-2015 Saat: 00:07)TheFocused Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ellerine sağlık,eline efekt vermen iyi bir detay olmuş.Başarılı.

hareket bulanıklığı verdim o kısma sağolun :P
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2015 Saat: 00:07)TheFocused Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ellerine sağlık,eline efekt vermen iyi bir detay olmuş.Başarılı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2015 Saat: 00:22)Badboi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yorumun için teşekkürler
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çalışma Güzel Ancak 50 Katman Demişsin Tamam Olabilir De 50 Katmanlık Birşey Göremiyorum Ben.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2015 Saat: 00:32)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çalışma Güzel Ancak 50 Katman Demişsin Tamam Olabilir De 50 Katmanlık Birşey Göremiyorum Ben.

PSD'yi 1-2 gün sonra paylaşarım bakınca anlarsınız :) teşekkürler yorum için
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılı bir çalışma olmuş eline sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sağolasın :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2015 Saat: 00:33)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-01-2015 Saat: 00:32)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çalışma Güzel Ancak 50 Katman Demişsin Tamam Olabilir De 50 Katmanlık Birşey Göremiyorum Ben.

Arkadaşın demek istediğini ben açıklıyım; Elli katmanlık bir çalışma gibi değil yani öyle gözükmüyor öyle şey kullanılmamış gibi örnek ben üç-dört katman kullansam aynı şeyi yaparım nedeni çünkü katmanlar çoğaldıkça bazı katmanlar kayboluyor ve elli katman ama bize üç-dört katmanmış gibi geliyor yani arkadaş kırıcı bir yorum atmadı bende zaten sen öyle dedin demiyorum yanlış anlamayasın.

- Çalışma güzel bende elli katmanlık bir şey göremedim.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2015 Saat: 00:39)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılı bir çalışma olmuş eline sağlık :)

(21-01-2015 Saat: 00:48)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-01-2015 Saat: 00:33)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Arkadaşın demek istediğini ben açıklıyım; Elli katmanlık bir çalışma gibi değil yani öyle gözükmüyor öyle şey kullanılmamış gibi örnek ben üç-dört katman kullansam aynı şeyi yaparım nedeni çünkü katmanlar çoğaldıkça bazı katmanlar kayboluyor ve elli katman ama bize üç-dört katmanmış gibi geliyor yani arkadaş kırıcı bir yorum atmadı bende zaten sen öyle dedin demiyorum yanlış anlamayasın.

- Çalışma güzel bende elli katmanlık bir şey göremedim.

Hocam şöyle açıklıyayım 40 küsür katman var particle efektlerinin cocugunu katmanları birleştirin dedim ondada 10 tane efekt filan vardı toplam 52 53 efekt var,bu katmanların hepsi tabiki ordaki ateşler değil katmanları renk efektleri,bir kaç texture ve diğer katmanları birleşmemiş particle efektleri oluşturuyor bu konu unutulduğunda 1-2 gün sonra forumda PSD'sini paylaşacağım o zaman dediğimi daha iyi anlarsınız :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen Cem'in Dediğini Anlatmak İstedim Bende . 50 Katman Var Olabilir Ancak 50 Katmanlık Birşey Yok Tasarımda Ama Çalışman Güzel.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2015 Saat: 03:33)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aynen Cem'in Dediğini Anlatmak İstedim Bende . 50 Katman Var Olabilir Ancak 50 Katmanlık Birşey Yok Tasarımda Ama Çalışman Güzel.

Anladım hocam üstünde texture vs digerlerinden daha çok efekte önem verdim belki ondan anlasilmiyordur  2 gun sonra psd paylasicagim 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping