Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facebook ve Twitter Kapatılıyor mu?
facebook-ve-twitter-a-erisim-yasagi-geliyor-705x290.png

MİT TIR’larının durdurulmasına ilişkin tutanakları internette yayınlayan sitelere erişiminin engellenmesi karar verildi. Karar, Twitter ve Facebook’u da kapsıyor.

Adana’da MİT TIR’larının durdurulmasıyla ilgili tutanaklar, dün internete yayıldı. Bunun ardından tutanakları yayınlayan tüm internet sitelerine erişimin engellenmesiyle ilgili mahkeme kararı çıkarıldı.

Kararın açıklanmasıyla birlikte Twitter, tutanakları yayınlayan hesapları kararttı. Dolayısıyla Twitter için engelleme kararının uygulanmayacağı belirtiliyor.

Hürriyet’ten Hacer Boyalıoğlu, şu an için engelleme kararı alınan diğer sitelerde içeriğin kaldırılıp kaldırılmadığına bakıldığını söyledi. Eğer söz konusu içerik kaldırılmışsa engelleme kararı uygulanmayacak, fakat kaldırılmamışsa karar hemen yürürlüğe girecek. Konuyla ilgili açıklama yapan yetkili, “Tutanakların yer aldığı birçok site için mahkeme kararı var. Şu anda süreç yürüyor” dedi.
(Webtekno)

>> Konuyu Siyasi Tartışmaya / Sohbete Çevirmeyin. <<
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyla ilgili profilleri kapatmış facebook ve twitter.Bunun için mahkeme kararı uygulamamış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"TÜRK" insanı bi yolunu bulur ne yapar ne eder girer bir şekilde.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@TheFocused hocama katılıyorum. Türk'üz biz :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende Katiliyprum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
-DNS Değiştir geçer :)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özgüven patlaması yaşamayın beyler :) Kendinizi o kadar da zeki sanmayın. @thefocused , @hatake , @teknology
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Guiding - Sonuçta türklerde çare tükenmez, noel baba bacadan giremezse kapıdan girer :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2015 Saat: 23:27)Guiding Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Özgüven patlaması yaşamayın beyler :) Kendinizi o kadar da zeki sanmayın. @thefocused , @hatake , @teknology

Ne demek istiyorsun ? Hangi konuda ?
Foruma yeni gelmiş biri için çok özgüvenlisin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2015 Saat: 23:27)Guiding Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Özgüven patlaması yaşamayın beyler :) Kendinizi o kadar da zeki sanmayın. @thefocused , @hatake , @teknology

@Guiding her ne kadar yasaklanmış bir şeyi kullanarak kurallar çiğnenmiş olsa da piyasa da kol gezen yüzlerce program, hatta tarayıcı mağazalarında yer alan eklentiler bile mevcut.. Hatta en basit ve popüler program olarak Hotspot. Mobilde, Bilgisayarda çok kullanılıyor program. Olmadı DNS değiştir. Yani Bu işi zeki olup olmamakla yada özgüven ile alakası yok. Var olan bir şeyi inkar edemezsin..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Guiding - Not olarak türklerin yaptıkları birçok icat ve siber saldırılara karşın yetiştirilen yüzlerce hacker var, ayrıca türkler bi yolunu bulur her seferindeki gibi.

Kod:
http://www.ruzname.net/kendi-ayaklarimiz-ustunde-mi-duracagiz-yoksa
Bi zahmet oku.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen Öyle Türkler Ne Yapar Ne eder Ginede Girer Birsürü Program var Hackerlerda var :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2015 Saat: 23:35)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Guiding - Not olarak türklerin yaptıkları birçok icat ve siber saldırılara karşın yetiştirilen yüzlerce hacker var, ayrıca türkler bi yolunu bulur her seferindeki gibi.

Kod:
http://www.ruzname.net/kendi-ayaklarimiz-ustunde-mi-duracagiz-yoksa
Bi zahmet oku.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer devlet yasaklıyorsa bildiği birşey vardır Dinde bile yeri olmayan ve adamlar fotolarını koyup kızlar yani baktığımız zamanda göz zinası oluyor.

Bence tüm olanaklar seferber edilip yasaklanması.Şeytanın Uşakları Kol Gezmeye Devam Eder Yoksa.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-01-2015 Saat: 00:59)Puntan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eğer devlet yasaklıyorsa bildiği birşey vardır Dinde bile yeri olmayan ve adamlar fotolarını koyup kızlar yani baktığımız zamanda göz zinası oluyor.

Bence tüm olanaklar seferber edilip yasaklanması.Şeytanın Uşakları Kol Gezmeye Devam Eder Yoksa.

Bi bildikleri yok . Amaçları ortayı kızıştırmak , ve yaptıkları yolsuzlukları bu şekilde kapatmaya çalışmak . 

Mesela Osmanlı dili çıktı şimdide , ben öğrenmek isterim , buna karşı değilim fakat devlet böyle bir şeyi neden çıkardı sence ? Benim halam bir işte çalışıyor , böyle kararları değerlendirmek için falan pek bilmiyorum işini aslında ama :) Söylediklerini bir duysan ağzın açık kalır . Sırf yolsuzluklarını kapatmak için böyle şeyler çıkartıyorlar . 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kapansın ikiside zaten okullar nedeniyle giremiyoruz giriyoruz kötü oluyo çok "Sapık" insanlar var
ben kapatılmasını istiyom
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-01-2015 Saat: 01:30)Oyun Torrent Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kapansın ikiside zaten okullar nedeniyle giremiyoruz giriyoruz kötü oluyo çok "Sapık" insanlar var
ben kapatılmasını istiyom

Her iki sistem de düzgün kullanıldığı sürece sorun çıkartmıyorlar.. Her ikisini de efendi gibi kullanıyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-01-2015 Saat: 01:26)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-01-2015 Saat: 00:59)Puntan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eğer devlet yasaklıyorsa bildiği birşey vardır Dinde bile yeri olmayan ve adamlar fotolarını koyup kızlar yani baktığımız zamanda göz zinası oluyor.

Bi bildikleri yok . Amaçları ortayı kızıştırmak , ve yaptıkları yolsuzlukları bu şekilde kapatmaya çalışmak . 

Mesela Osmanlı dili çıktı şimdide , ben öğrenmek isterim , buna karşı değilim fakat devlet böyle bir şeyi neden çıkardı sence ? Benim halam bir işte çalışıyor , böyle kararları değerlendirmek için falan pek bilmiyorum işini aslında ama :) Söylediklerini bir duysan ağzın açık kalır . Sırf yolsuzluklarını kapatmak için böyle şeyler çıkartıyorlar . 

Siyaset yapmayalım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Edward tamam reis birşey demedim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform