10-09-2014 Saat: 16:13
İsteyen ekleme yapabilir.
@@@
@@@
@@@
@@@
@@@
@@@
@@@
@@@
404 error not found.
kainatgüzeli derindarbe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:ben merve 19 yaşındayım 3 sene önce liseyi bitirdir hobilerim kitap okumak, müzik dinlemek , bulmaca çözmek ,dergi bakmak. yeni yerler görüp keşfetmeyi çok severim özellikle yurtdışı amerika almanya gibi .sevidiğim ünlüler yalın soner sarıkabadayı murat boz ferhat göçerdir.
@@@
(27-04-2014 Saat: 21:07)DurYolcu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkese Selam Olsun Selamım Kımlere Ve Hangi Şehirlere İletildiyse
@@@
(28-04-2014 Saat: 22:17)Gecelordu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: S.A gencler ben emrah. 17yasindayim araniza izmirden katiliyorum herkese iyi forumlar
@@@
(29-04-2014 Saat: 02:53)İmMortalStaR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Arkadaşlar Adım Koray18 Yaşındayım Bu Forumu 3Gündür İnceliyorum Aslında Başka Bir Forumda Gelen Arkadaşım Önermişti Ben Reklam Yapıyor Sanmış Kızmıştım Biraz Ama Öğrendim Ki Siteyi Kurduğumuz Destek Sitesiymiş Burası.
Tekrardan Merhabalar :)
@@@
(29-04-2014 Saat: 19:34)Sempatik Genç Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle sitenize üye olmadan önce gözattip, inceledim.Gayet yararlı bilgi ve Konular oldugunu gördüğüm için destek amaçlı, üye oldum.Destek sitesinde emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim, ve 10tl.net sitesinide kuran genç kardeşlerimize bolu şehrinden saygılarımı sunarım
Gel gelelim kendimi kısaca tanıtmaya, adım BerkCan Bolu şehrindenim 22 yaşındayım spor yapmayı müzik dinlemeyi kitap okumayı eğlenmeyi seven birisiyim
Hobilerim Yüzmek cevre yi tanımak yeni arkadaşlık edinmek ve kurmaktır Herkese iyi forumlar dilerim
@@@
(08-05-2014 Saat: 23:41)K_a_r_a_h_a_n Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba sayın ve bir o kadar da değerli 10TL.net kullanıcıları!
Adım: Karahan
Yaşım: 19
İlgi alanlarım: Yüzüklerin Efendisi, Eyvah Eyvah Şefkat tepe ve Harry Potter
:) Selamlar!
@@@
(09-05-2014 Saat: 20:05)idealist Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar Ben bu forumu e kitap ararken buldum. Hosuma gitti sitenin dizaynı , dedim bir gezineyim buralarda. Aranıza katılmak istedim.Umarim keyifli zamanlar geciririz birlikte
@@@
Gezginci Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Derken nedemek istediğinizi anlamadım ben buraya arkadaş çerçevesinde ortam kurmaya ve yeni arkadaşlıklar ve birşeyler paylaşmaya geldim sitenize amacım bu yani
@@@
(07-09-2014 Saat: 13:20)GoogleForumAdmini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adım Tarık
Nereden Düzce
Yaş 20
Okuyorum
aranıza dün gece katıldım sizlerle olmaktan gurur duyarım umarım hepinize hayırlı günler Arkadaşlar...
(07-09-2014 Saat: 16:51)GoogleForumAdmini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tanimiyorum dediginiz kisiyi ben sitenize almis oldugum tabltten giriyorum bu suclamalar nie anlam vermis degilim neyse herkes istedigj yorumu yapabilir amacim buraya tartismak icin gelmedim sizlerle guzel ortam kurmaya bilgiedinmeye biseyler ogrenmek icin sitenizde bulunmaktayim
404 error not found.