Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
naßi Bölüm Şefi Başvurusu
Bırakmıyacaksak en iyi desteği biz verecez demektir.
Agresif tavırlar yüzünden özür dilerim

Ad & Soyad : Kudret Baydoğan

Okul: MKAL

Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Kullanmıyorum

html bilgisi: orta

css bilgisi: orta

php programlama bilgisi: az

diğer bilgileriniz: Grafik Tasarım & Animasyonla ilgili herşey

Tasarımlarınız: Konularımda vs. çok var

Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Yaklaşık tüm grafik siteleri

Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz : Noobir ( Sosyal Medya Sitesi ) Bir çok forum, haber, e ticaret siteleri

konu sayısı ve linkleri: Alınacak yönetici yazacağına biraz siz araştırını alacağınız yöneticiyi sonra forum batıyor.

Mesaj Sayısı ve linkleri: 725 falan her zaman artıyor

Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: var

Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: evet asrın projesi elimde

Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Grafik tasarımcı

Diğer : Grafik - İstek Bölümü Şefi olmak istiyorum bu işler msj sayısıyla şunla bunla olmaz bu işler yardımla olur ! Msj sayısıyla yönetici alırsanız forum çöker bunun reel kanıtı şuanki forum durumudur !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Erken bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-09-2014 Saat: 17:56)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Erken bence.

Önemli olan orda 6bin veya 700 yazması değil adam gibi destek vermek
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Umarım olursun. Burada gerçekten destek verebilecek potansiyeli olan kişiler maalesef yetki almıyor. Şuandaki yetkililerin birkaçı zaten uyuyor Maşallah. Başarılar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Umarım dilediğiniz gibi yetkinize kavuşur,desteklerinizin karşılığını alırsınız.

Başarılar dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Asipatrona katiliyorum ve eklemek gerekirse erken diye dusunuyorum ama ilerde hakedecek kisilerdensin.

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hepinize teşekkür ederim ama bence erken diyenler önce kendi görev ve sorumluluklarını yapsınlar teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-09-2014 Saat: 18:00)naßi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ben sana post ile ilgili birşey demedim, uzun zamandır forumda yoktun yaklaşık 1 hafta önce geldin hemen başvuru yapıyorsun onu belirtiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-09-2014 Saat: 21:38)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-09-2014 Saat: 18:00)naßi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ben sana post ile ilgili birşey demedim, uzun zamandır forumda yoktun yaklaşık 1 hafta önce geldin hemen başvuru yapıyorsun onu belirtiyorum.

1 haftada yaptığım icraat büyük oldu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aday maday olmadan direk bş olmalısınız :D başarılar

BAZILARINDAN daha çok hakkediyorsunuz..
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2014 Saat: 00:24)Saint Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aday maday olmadan direk bş olmalısınız :D başarılar

BAZILARINDAN daha çok hakkediyorsunuz..

Çok teşekkür ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İki şey dikkatimi çekti..

Alıntı: konu sayısı ve linkleri: Alınacak yönetici yazacağına biraz siz araştırını alacağınız yöneticiyi sonra forum batıyor.

Heralde buraları hiç okumadığımızı düşünüyorsunuz... eleştiriniz haklı da olabilir.. ama fırsat buldukça okuyoruz.. Tabi tek işimiz de bu değil..

Alıntı: Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: evet asrın projesi elimde

Nedir bu asrın projesi ? bana ÖM den biraz bahsedin...
bir de, yenilik icat var demişsiniz.. nedir ?
----------------
"Ana prensibimiz insana saygı" dedik, kimileri bunu yanlış anladı, sürekli tepemize çıktı. 
Bundan sonra ana prensibim: "isteyen istediği yere gitsin". Forumda sürekli negatif enerji yayanları, hakaret edenleri ya da hakaretimsi yazanları dahi banlayacağım. Forumda etkileşim azalacakmış umuruda değil. Yıllarca negatif enerjili insanlara katlandığım yeter.. 

Sonra duymadım, bilmiyordum yok.. 

Önemli konular listesi: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99072
Android 10tl programı: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98074
Görevli kuralları: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99597
10tl.net Geneli (Forum açma v.b.) Kurallar: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=25433

twitter.png https://twitter.com/10tlnet
discord.png https://discord.gg/fUC7A2W
email.png  info (at.) 10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-09-2014 Saat: 22:13)naßi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yaptığın icraata göre saygısızlığında büyük oldu, herneyse uzatmıyorum. Şuanlık adaylığa erişebileceğinizi düşünüyorum biraz daha yardım ederek uygun bir rütbeye ulaşırsınız sanırım. Soru konularındada aktifliğinizi görmüyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumu birakiyodun sozde
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2014 Saat: 20:54)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumu birakiyodun sozde

Bırakmıyacaksak en iyi desteği biz verecez demektir. Bırakıpta daha fazla batırmanızı istemiyorum :)

(02-09-2014 Saat: 20:46)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yaptığın icraata göre saygısızlığında büyük oldu, herneyse uzatmıyorum. Şuanlık adaylığa erişebileceğinizi düşünüyorum biraz daha yardım ederek uygun bir rütbeye ulaşırsınız sanırım. Soru konularındada aktifliğinizi görmüyorum.

Sabah 8 de dershaneye gidiyorum saat 16.00 kadar ordayım geldiğim zaman yemek yemek gibi aktivitelerim oluyor beyefendi size hayatımımı anlatayım diğerleri gibi ünlemi kaldır şunu yap diye agresif tavırlarla değil sakince isteklerine göre yapıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hatırlatırım ki bir Genel Şef'e komplo kurup küfürler savuran , forum düzenini yerle bir eden 3 kişiden birisi şuan aday,diğeri ise bölüm şefi.(Kendilerini çok iyi biliyor bunlar) Üstelik bunlar 5'er ay banlanmıştı ve cezaları kendi kafalarınca kaldırıldı.Burada artık hiçbir zaman doğru yetkili alımı olacağını sanmıyorum , öncelikle Destek.10TL.NET içindeki pislikleri temizlemeli daha sonrası site için çok parlak olabilirdi. Yazık diyorum.. Keşke Sen Bölüm Şefi olsan da şu saçmalığa bir son verilse ama... Neyse bu yolda seni destekliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2014 Saat: 21:00)naßi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-09-2014 Saat: 20:54)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumu birakiyodun sozde

Bırakmıyacaksak en iyi desteği biz verecez demektir. Bırakıpta daha fazla batırmanızı istemiyorum :)

Sabah 8 de dershaneye gidiyorum saat 16.00 kadar ordayım geldiğim zaman yemek yemek gibi aktivitelerim oluyor beyefendi size hayatımımı anlatayım diğerleri gibi ünlemi kaldır şunu yap diye agresif tavırlarla değil sakince isteklerine göre yapıyorum

Emin ol senden daha iyi görevini yerine getirenler var. Kendimi kast etmiyorum. Neyse başarılar.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2014 Saat: 21:23)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hatırlatırım ki bir Genel Şef'e komplo kurup küfürler savuran , forum düzenini yerle bir eden 3 kişiden birisi şuan aday,diğeri ise bölüm şefi.(Kendilerini çok iyi biliyor bunlar) Üstelik bunlar 5'er ay banlanmıştı ve cezaları kendi kafalarınca kaldırıldı.Burada artık hiçbir zaman doğru yetkili alımı olacağını sanmıyorum , öncelikle Destek.10TL.NET içindeki pislikleri temizlemeli daha sonrası site için çok parlak olabilirdi. Yazık diyorum.. Keşke Sen Bölüm Şefi olsan da şu saçmalığa bir son verilse ama... Neyse bu yolda seni destekliyorum.

Çok teşekkür ederim :)

(03-09-2014 Saat: 09:24)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-09-2014 Saat: 21:00)naßi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Emin ol senden daha iyi görevini yerine getirenler var. Kendimi kast etmiyorum. Neyse başarılar.

Çevreyi eleştirmeden ilk kendinizi eleştirin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping