Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ne günden ne güne..
Merhaba, ben eskiden grafikte hiçbir bilgim yok aşağıdaki tasarımlar benim ilk tasarımımda paint - photoscap'e kullanıyordum, desteğe başlayalı geliştim, ilk tasarımlarım :D

KlD79b.png

epalkm.png

Evet biliyorum çok basitler, ama desteğe başlayıp bir-iki ay geçirip geliştim, arada sırada canım sıkıldıkça tasarım yapıyorum, ve şimdiki geliştiğim süreçteki tasarımım..

9v1Q4Z.png

Daha varlar ama koymak istemiyorum grafiker adayı başvuru konumdaki tasarımlara da bakabilirsiniz..

Çok sevdiğim dostlarımı - abilerimi kaybettim ama hala devam edip destek.10tl.net üyeleri arasında tanınır sevilen ve sayılan bir kişi olmak istiyorum..

Bu konumdan da grafikerliğe yeni atmış insanlara sesleniyorum, hiç yığılmadan tasarımlarınıza devam edin emin olun kötü yorumlar sizi hırslandırıp geliştirecektir..

İnşallah grafiker olup daha da gelişip profesyonel tasarımcı olacağım, html css bilgim az onları da orta yapıp gelişeceğim, bana bütün katkıların için teşekkür ederim destek.10tl.net ve üyeleri - kardeşlerim..
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şuanda tasarımlarımı gelişmeye odaklandım ve şuanda yaptığım tasarıma inanamadım, neyse senin tasarımların benden güzel zamanında çok vakit geçirdik sende öğrendin bende öğrendim bilgilerimizi paylaştık seninde tasarımların oldu benimde oldu şimdi gelişiyorsun bu yolda tam destek veriyorum ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek verdiğin için ayrıca teşekkür ederim, senle abi-kardeş gibiyiz zaten bunu unutmayalım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Asla unutacağımıda sanmıyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu selena gomezli olan :O
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaaa Cem :) Gelişiyorsun herkes umuduna sarılırsa daha güzel işler yapabilir :)
Not: Benim sayemde herşey ;)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yakında senin sayende senide geçeceğim İso :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -