Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tema deposuna muhteşem tema tasarımım
jzMga9.png

Merhaba arkadaşlar,
Sizlere TemaDeposu.10TR.NET adresinde tamamen %40 bana ait ve %10'u tugrul kardeşimize ve diğer %50'side alıntı olarak yapılan temamız hakkında düşünce - eleştiri ve önerilerinizi beklemekteyiz. Tema paylaşılmayacaktır ve çalanlara dava açılacaktır. Çünkü tema lisanslattırılacaktır. Logosu da bana aittir.

İncelemek için şu adrese bakın:
Kod:
TemaDeposu.10TR.NET
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geliştirilmeli Tema Şuanlık Pek İyi Bulmadım
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu temayı 1 saate yaparım thadı değiştirmissin üst menüye pro kullanıcı paneli yapmıssın butonları deistirmissin onlinenin postbitini eklemissin on ofları deiştirmişssin :D tamamen %60 bana ait diyonda herşey alıntı burda ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-08-2014 Saat: 19:34)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geliştirilmeli Tema Şuanlık Pek İyi Bulmadım

Hocam evet bazı hataları var logo kayarken headerin kayması gibi onun gibi küçük hataları var. Ve bu arada nereleri geliştirilebilir mesela ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-08-2014 Saat: 19:35)Afrodit Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bu temayı 1 saate yaparım thadı değiştirmissin üst menüye pro kullanıcı paneli yapmıssın butonları deistirmissin onlinenin postbitini eklemissin on ofları deiştirmişssin :D tamamen %60 bana ait diyonda herşey alıntı burda ?

Katılıyorum Satmaya Kalkmayın Sakın :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-08-2014 Saat: 19:35)Afrodit Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bu temayı 1 saate yaparım thadı değiştirmissin üst menüye pro kullanıcı paneli yapmıssın butonları deistirmissin onlinenin postbitini eklemissin on ofları deiştirmişssin :D tamamen %60 bana ait diyonda herşey alıntı burda ?

Hocam inanın bana yaptığım şeyler bu alıntılardan daha fazla. ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-08-2014 Saat: 19:35)Richard Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-08-2014 Saat: 19:34)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geliştirilmeli Tema Şuanlık Pek İyi Bulmadım

Hocam evet bazı hataları var logo kayarken headerin kayması gibi onun gibi küçük hataları var. Ve bu arada nereleri geliştirilebilir mesela ?

Eklediğiniz Duyurular Ve Kurallar Bölümü Olmamış Bence Kaldırılmalı Ki Zaten Tam Olarak Bitmemiş Siteye Bakıyorum Sürekli Güncellenip Yeni Şeyler Ekleniyor Bundan Dolayı Yorum Yapmayacağım.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ancak %60'ı fazla abartmış olabilirim %40'ı bana ait olsun o zaman. :)

(25-08-2014 Saat: 19:38)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-08-2014 Saat: 19:35)Richard Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Eklediğiniz Duyurular Ve Kurallar Bölümü Olmamış Bence Kaldırılmalı Ki Zaten Tam Olarak Bitmemiş Siteye Bakıyorum Sürekli Güncellenip Yeni Şeyler Ekleniyor Bundan Dolayı Yorum Yapmayacağım.

Hocam onları ben yapmadım yani kuralları ve duyurular bölümü tugrul kardeşimize aittir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam size ait şeyleri sayabilirmisiniz size ait olması için sizin çizip kodlamınız gerekiyor ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uymuyorsa Kaldırabilirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-08-2014 Saat: 19:39)Afrodit Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam size ait şeyleri sayabilirmisiniz size ait olması için sizin çizip kodlamınız gerekiyor ?

Hocam bana ait olan yerler ve düzenlenmiş yerler var.

Bana ait olan yerler:
1. Logo
2. Thead arkaplanı
3. Bottommenu

Düzenlenmiş Yerler:
1. Forumlardaki Toplam Konu ve Mesaj Sayısı
2. Ve bir kaç yer daha var aklıma geldiğince ekleyeceğim buraya.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bodydeki Arkaplan On Of Offlock İconları Ve Da Var Ama Aklıma
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:Hocam inanın bana yaptığım şeyler bu alıntılardan daha fazla. ;)

Hiçde Değil :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-08-2014 Saat: 19:46)Jacobs Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:Hocam inanın bana yaptığım şeyler bu alıntılardan daha fazla. ;)

Hiçde Değil :)

Hocam bak gör bekleyin biraz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam logonun temayla ilgisi olmaz. on of ikonlar icon arşivinden alınmış thead arkaplanı sizin olabilir bottommenude olabilir 2 şeyle %60 diyorsunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping