Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzaklaştırıldım Ama Birisi Buraya Aç Dediği İçin
Arkadaşlar benım bır formum vardı .tk domainli birine vermek istedim burdan yok sagol dedı ne yapayım dedım diğer kategorisine konu aç dedi açtım ve uzaklaştırıldım uzaklaştırılmam doğrumu? Birde uyarması gerekmezmiydi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim nickimide verebilirsin, normalde uzaklaştırılmamalıydın..
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben uzaklaştırdım.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10TL.NET dışı domaini paylaşamazsın.Bu neden +10 uyarı verilmiş.Yani çokta yanlış sayılmaz.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-08-2014 Saat: 18:04)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10TL.NET dışı domaini paylaşamazsın.Bu neden +10 uyarı verilmiş.Yani çokta yanlış sayılmaz.
Bildiğim kadarıyla ilk önce uyarması gerekir direk 7,8 gündü galiba uzaklaştırma verilirmi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak Uyarması Gerekir Diyorsun Zaten Biliyorsun Bildiğin Halde Yapmışsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne uyarması sen iyimisin kardeşim. Burası 10tl.net destek forumu burada 10tl.net dışı domain paylaşman yasak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10tl.net dışı domain paylaşırsan reklama girer bu.Karşılığı bandır az bile verilmiş.Normalde kalıcı olarak uzaklaştırılman gerekiyordu.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önceden öyle birşey yoktu koyan olursa 10tl.net dışı link kaldırın deniliyodu tamam lafım yok zaten burda takılmıyorum ara sıra muhabbet olsun diye sorum olursa falan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
taarruz hocam %10 uyarı vererek banladım gün filan yazmıyordu kalıcı banladı zannetmiştim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Atarsan at lan iki yönetici oldunuz diye oranız buranız oynadı lan adamısınız lan siz başlatmayın formuna yönetici olmakla "Adam" olunmuyo bilin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-08-2014 Saat: 18:11)preyml Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Önceden öyle birşey yoktu koyan olursa 10tl.net dışı link kaldırın deniliyodu tamam lafım yok zaten burda takılmıyorum ara sıra muhabbet olsun diye sorum olursa falan

Kasıtlı olmayan bilmeyen kullanıcıları yine uyarıyoruz ancak kuralları kasıtlı olarak çiğneyen yeni olmayan üyelerin böyle bir hakkı yok.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üslubunuza Dikkat Edin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adaplı ol adaplı terbiyesiz. Aile terbiyesi görmemiş insanların burada yeri yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne yapayım ya çıldırtıyorlar

(19-08-2014 Saat: 18:19)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adaplı ol adaplı terbiyesiz. Aile terbiyesi görmemiş insanların burada yeri yok.

Olum senden daha çok adap görüp terbiyeli oldugum bellı ben asker cocuguyum sen kımsın bana adabı anlatıcaksın lan adamına göre muhamele yapıyoruz biz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senin yerin burası değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-08-2014 Saat: 18:24)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Senin yerin burası değil.

Senin yerin burası çünkü ****** önde gidenisin önce Adam ol şerefsiz ben burayı bir halletireyimde görün siz adam olmayı ögrenin başlarım böyle forma adam sandık geldik 12,13 yasındakileri yetkili yapıyonuz orası burası oynuyo
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping