Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aranızdan Ayrılıyorum..
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Lise 3'e geldim artık dershane şart oldu.Babamda bugün beni dershaneye kayıt etti.Artık evden dershaneye ordanda okul açıldığında okula olacak.YGS'yi bu yıl bitirmem lazım.İnternetimizde gelecek ay bitiyor.Ondan artık giremiyeceğim.Adminlerimizin dediği gibi forumdan daha değerli şeyler vardır.Buda onun gibi.Ders forumdan önemlidir.Önemsiz yere gitmiyorum bunu bilin.Bu Kişileri asla unutmayacağım Cem,Kaan abi,Hakan hocam... daha sayamadığım bütün arkadaşlarımı hiç bir zaman unutmayacağım İNŞALLAH gelecek yıllın 90 tatilinde tekrar aranızda olurum.Yinede Arada gelirim.Her zaman bütün kişilere karşı iyi davranmaya çalıştım tabi hatalarım oldu onun için Hakkınızı helal edin.Hakkım varsa benimkide Helal Olsun.Bugün Son Günüm.Tekrardan Hakkınızı helal edin.KALIN SAĞLICAKLA...
DaRKrooM
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gitmeni hiç istemem, arada gine gir birkaç laf yapalım Mustafa. Görüşürüz uzgun.gif~original
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sad 
(09-07-2014 Saat: 17:08)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gitmeni hiç istemem, arada gine gir birkaç laf yapalım Mustafa. Görüşürüz uzgun.gif~original

Arada gelirim hocam.Sizin gibi dostları hiç bırakırmıyım.Görüşürüz hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hakkım helal olsun, Mustafa -> Bende lise 3'e geçtim, dershane falan fayda yapmıyor ama haklısın forumdan daha önemli şeyler vardır, Allah'a emanet ol, Allah zihin açıklığı versin güle güle :'(
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gitmen Kötü Olmuş Daha Yeni Isınıyodum Sizlere Derslerde başarılar benimde lise bitmesine az kaldı :D
Hakkım Varsa Helal Olsun Yoksada Olsun İyi Bir Kişiydin Saygındın.
Senin Konularına Bakıp Özlicez Mustafa .
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sad 
(09-07-2014 Saat: 17:10)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hakkım helal olsun, Mustafa -> Bende lise 3'e geçtim, dershane falan fayda yapmıyor ama haklısın forumdan daha önemli şeyler vardır, Allah'a emanet ol, Allah zihin açıklığı versin güle güle :'(

Teşekkürler Cem.Sende kardeşim.Sende ALLAH'a emanet ol.Görüşürüz CEM.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her gün biri forumu bırakıyor :( Görüşmek üzere ...

Ayrıca : Gitme sebebinin gerçekten önemli birşey olduğuna sevindim . (gitmene üzüldüm , yanlış anlama)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sad 
(09-07-2014 Saat: 17:13)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her gün biri forumu bırakıyor :( Görüşmek üzere ...
Görüşürüz hocam.
Hilehocam:Teşekkürler hocam.İyi dilekleriniz için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gitmene Gerçekten Üzüldüm. Cem(SoullesBoss)'in Söylediği Gibi Dershane Pek Fayda Yapmıyor. Görüşürüz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2014 Saat: 18:03)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gitmene Gerçekten Üzüldüm. Cem(SoullesBoss)'in Söylediği Gibi Dershane Pek Fayda Yapmıyor. Görüşürüz.

Görüşürüz hocam :(.Deniyecez hocam bakalım belki bir faydası vardır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gitmene Üzüldüm Kardeşim.Ama Ders Daha Önemli.Vakit Buldukça Gir Özlettirme Kendini :) Görüşürüz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
umarım yine görüşürüz hocam.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Umarim geri donersin,hakkini HELAL ET.

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam beni hep sitelerinizde yetkili olarak lstemiştiniz, bende size sitemin temasını düzenliyorum bitince gelirim diyordum göremeyeceksiniz.. :(

Hem geleceğin forumdan daha önemli.. :)

Hakkım varsa helal olsun, görüşürüz hocam..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kelimeler ifade edemiyor şuanda duygularımı . Biraz kızgınlık var biraz üzüntü. Ama yinede senin için çok iyi bir yola girdiğini bildiğimden dolayı sana başarılarının devamını dilemekten başka bir şey demek düşmez. Sen bugüne kadar tanıdığım en kişilikli , en karakterli insanların başında geliyorsun Mustafa . Ben seni bir kardeşim olarak görüyorum , ne zaman aklına bir şey takılırsa kafana eserse gel yine buralara. Seni özleyeceğim/özleyeceğiz. Umarım en kısa zamanda aramıza tekrardan katılırsın . Hakkım varsa helal olsun asıl sen hakkını helal et kardeşim.. Hakkın ödenmez..
Sağlıcakla kal , Kendine dikkat et Allah'a emanet ol .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2014 Saat: 21:19)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kelimeler ifade edemiyor şuanda duygularımı . Biraz kızgınlık var biraz üzüntü. Ama yinede senin için çok iyi bir yola girdiğini bildiğimden dolayı sana başarılarının devamını dilemekten başka bir şey demek düşmez. Sen bugüne kadar tanıdığım en kişilikli , en karakterli insanların başında geliyorsun Mustafa . Ben seni bir kardeşim olarak görüyorum , ne zaman aklına bir şey takılırsa kafana eserse gel yine buralara. Seni özleyeceğim/özleyeceğiz. Umarım en kısa zamanda aramıza tekrardan katılırsın . Hakkım varsa helal olsun asıl sen hakkını helal et kardeşim.. Hakkın ödenmez..
Sağlıcakla kal , Kendine dikkat et Allah'a emanet ol .

Sizin gibi abilerim olduğu müddetçe bu forumu bırakmam imkansız hocam.Sizin için eğer 30 dakikalık zamanım varsa 1 saat gireceğim.Sizin gibi abiler dünyada çok az.En çokta size alışmışken sizi bırakmak üzücü hocam.Hakkım bin kere varsa bin kerede helal olsun.Tekrardan görüşmek üzere hocam.Sizde ALLAH'a emanet olun.

Forumsetup:Önemli değil ya hocam.Bu forumda forumdan çok İNSANLAR'ı tanıdım ben.

ROKS:Helal olsun hocam.
Novruz:Görüşürüz hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping