Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ExpertBoss
ExpertBoss -> Sizce nasıl anlamı -> Uzman Patron demektir.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel bence nick olarak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok, ben forum açıyorum soullessboss forum adı çok uzun ve nickim :Q
Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kusura Bakma ama Neden böyle basit konular açıyorsun ki. Anlamını Kimse Sormaz. Misal Ben Soulles Ne anlama Geliyor hiç merak etmiyorum.
Bu Tarz Basit Konular Yerine Açıklayıcı yada Destekli Konular Açsanız.?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2014 Saat: 22:41)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kusura Bakma ama Neden böyle basit konular açıyorsun ki. Anlamını Kimse Sormaz. Misal Ben Soulles Ne anlama Geliyor hiç merak etmiyorum.
Bu Tarz Basit Konular Yerine Açıklayıcı yada Destekli Konular Açsanız.?

Hakan,

Ne yapiyim merak ediyorum, güzelmi değilmi diye belki grafik çalışmalarımda vs. çalışmalarımda bu ismi kullanacağım ?
Haklısın, basit, soulless'in anlamıda > ruhsuz demektir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yanlış anlaşılma olmasın. Konularını sık sık açınca dikkatler üzerine çekiliyor ve bir spam algısı oluşuyor. Biraz ara vererek açarsan bu yorumlar oluşmaz.

Bu arada ExpertBoss güzel bir isim. Kullan bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Açtım, Yıldıray abi, işte hata veriyor 30dk sonra yine verirse admin'e ö.m ile bildireceğim, teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhaba Cem,

Neon Blazer Hocanın Söylediği Gibi Yanlış Anlaşılmasın. Bir İşte Kendi Kararını Kendin Vermek En İyi İştir. Sürekli Değişken Olacağına Sabit Dur, Zamanla O Ad Üzerinde Popüler Ol. Şimdi Sen ExpertBoss'u Seçtin. Sonra Diyelim xxxBoss Seçtin. ExpertBoss'a Ne Olacak? İnan Her Girişimde Genel Bakışta 3-4 Konu Açtığını(ard arda) Görünce Bıkkınlık Geliyor. Sen Düzenli, Herkes Gibi Aç Bak Sıkıntı Oluşacak mı?

Üstteki Yorumumu Saymazsak;
ExpertBoss Kötü İsim. Açıkçası İçinde Boss Geçen İsimleri Pek Sevmiyorum. Sonuçta Bir Kelimeye Bağlayamıyorsun.(ExpertBoss Hem Uzman, Hem Patron. Saçma). Misal Şöyle İsim Olsa;
Patronların Piri, En İyisi, Patronu Gibi İsimler Olsa Tamam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hakan güzel bir isim önerirmisin hem grafik çalışmalarımı hemde tema çalışmalarımda kullanacağım site sadece 1 kategorisi olacak, oda arşiv olarak kullanacağım nasıl desem şunu bunu değiştirme vs. şeylerini..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping