Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolfteam Çar Alıyorum
Merhaba Uzun Bir Süre Yoktum Ve Bir Sürede Olmayacağım Kusura Bakmayın Pc Bozuk Babamınkınde Pek Girme İmkanım Olmuyor Bu Saatlerde Aktif Olurum.

Sizden Bana Kullanmadığınız Wolfteam Çar Satmanızı İstiyorum.Ekwanter Den SS Ve Satacağınız Rep Fiyatı

Ama Söylede Olur Güçlü Çar Verene GenePlus.10TL.NET Sitesini Veririm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
300 TL.

Yukarıdaki para fiyatına göre hesabım var almak istersen, konuşabiliriz, indirebilirim parayı..

Hesapta özel karekterler, 90 günlük hediyelerde Yavuz Sultan Selim, elvericiler, özel eşya paketleri, dövme setleri 99 sayfa hediye var işte..

Bu şeylerle dolu..

Envanterde, özel çift karekter özel ekipmanlı çift karekter ec sl, bütün slotlar açık silah slotlarının hepsi açık, güç slotlarının hepsi açık, pençe dövme seti, ilk yardım enerji paketi vs.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2014 Saat: 01:47)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 300 TL.

Yukarıdaki para fiyatına göre hesabım var almak istersen, konuşabiliriz, indirebilirim parayı..

Hesapta özel karekterler, 90 günlük hediyelerde Yavuz Sultan Selim, elvericiler, özel eşya paketleri, dövme setleri 99 sayfa hediye var işte..

Bu şeylerle dolu..

Envanterde, özel çift karekter özel ekipmanlı çift karekter ec sl, bütün slotlar açık silah slotlarının hepsi açık, güç slotlarının hepsi açık, pençe dövme seti, ilk yardım enerji paketi vs.

en fazla 100 tl ile o çarın 2 katı yapılaiblir bu devirdeki wolfteam ile :)
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2014 Saat: 02:29)Saint Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-07-2014 Saat: 01:47)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 300 TL.

Bu şeylerle dolu..

en fazla 100 tl ile o çarın 2 katı yapılaiblir bu devirdeki wolfteam ile :)

Yani Ama Emekde Var Tabi

Ama Kardeşim Ben Para İle Almak İstemıyorum

Rep Veya Forumu Verecem Çar Karşılığında
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2014 Saat: 01:07)TikiTak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi