Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Site Tasarlayalım.
Evet Söze Başlamak Gerekiyor Heralde Sizden Ricam Yazdıklarımın Hepsini Okumadan Yorum Atmamanız.

Ben Grafiker Olunca Yapıcaklarım Vardı yapamamıştım şimdi kısmet grafiker olmadan önce bu planımı sizlere sunmak istiyorum ben düşündümki bir tane site açalım içinde bütün herşey olsun kendi temamız kendi butonlarımız kendi logomuz hepsi özgün olsun canlı konuşma yeri olsun grafik istekleri flim istekleri anlıyacağınız herşey olsun istiyorum birlikte çekilişle kullanıcıya rep verelim logo yapalım çekilişle yani destekte sıkılanların can sıkıntılarını atmak için bir yer olsun yotubeden video çekelim , kodlama öğretelim

Bu yolda bana yardımcı olucakları görmek istiyorum

Yardımcı olmak istiyenler ÖM Yoluyla Mesaj Atsın Hemen Bir Site Adı Beliryelip Oluşturalım Bu sayede Herkez Kaynaşmış olur

Lütfen Konuyu Kirletmeyelim Post Kasmayalım Site Tanıtımı Yapmayalım Aksi Taktirde Yönetiyice Bildirilecekir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kardeşim öncelikle fikrin çok guzel ama şunları belirtmek isterim sana bn çok fazla kodlama bilmiyorum tema kodlayamam ama editleyebilirim.kodlama bilgim olmasada kullanıcılara yardımcı olur yol gösteririm ama bi sıkıntıda bu bu forum tutarmı ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak İstersen Benim Sitem Var Onda Yapabiliriz Bunları.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben tema sohbet vs. Tarzında uğraşırım fazla birşey yapamam öyle olacaksa gelebilirmiyim ?

(214 tane sitem var.)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2014 Saat: 23:30)RealBad Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bak İstersen Benim Sitem Var Onda Yapabiliriz Bunları.
Alıntı:Lütfen Konuyu Kirletmeyelim Post Kasmayalım Site Tanıtımı Yapmayalım Aksi Taktirde Yönetiyice Bildirilecekir

(30-06-2014 Saat: 23:30)transfortrues Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kardeşim öncelikle fikrin çok guzel ama şunları belirtmek isterim sana bn çok fazla kodlama bilmiyorum tema kodlayamam ama editleyebilirim.kodlama bilgim olmasada kullanıcılara yardımcı olur yol gösteririm ama bi sıkıntıda bu bu forum tutarmı ?

amacım zaten o tarz destekte tamam yardım buluyorlar kuracağımız sitede kaynaşma arkadaşlık bağlı vs vs

(30-06-2014 Saat: 23:31)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben tema sohbet vs. Tarzında uğraşırım fazla birşey yapamam öyle olacaksa gelebilirmiyim ?

(214 tane sitem var.)

Tabiki Gelebilirsin Belirli Bir Kitleye Ulaşmassak Açmıcaz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
dediğim ibi kardeşim bende gelirim yardımcı olurum uyelere vs ama forumun tutması gerekiyor aktif olması gerekiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2014 Saat: 23:39)transfortrues Nickli Kullanıcıdan Alıntı: dediğim ibi kardeşim bende gelirim yardımcı olurum uyelere vs ama forumun tutması gerekiyor aktif olması gerekiyor.

Orda Yeterli İlgi Ve Sayı Gerekiyor :D Açmamız Kesin Değil
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2014 Saat: 23:40)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-06-2014 Saat: 23:39)transfortrues Nickli Kullanıcıdan Alıntı: dediğim ibi kardeşim bende gelirim yardımcı olurum uyelere vs ama forumun tutması gerekiyor aktif olması gerekiyor.

Orda Yeterli İlgi Ve Sayı Gerekiyor :D Açmamız Kesin Değil

:) tm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Her Ne Dersen De FTP'siz Eklentisiz Olmaz Bu İş ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek'de fazla takılmıyorum ama yardım edebilirim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping