Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#Soma Milli Yas
Soma Madeninde Hayatını Kaybedenlere Lütfen Dua Okuyalım Belki Bizim Babamız Olabilirdi Kaç Ocak Söndü Kaç Kişi Ağladı.10 Yaşındaki Çocuk Evde Babasını Bekler Haberde Görür Babası Şehit Olmuş Nasıl Bir Duygu Kimse Bilemez Onlar Bizimde Babamız,Dedemiz,Abilerimiz Hiç Kimse 2KM Aşağı İnmez Keyfi Allahtan Rahmet Yakınlarına Sabır Diliyoruz.Gün Kömürden Kara
Bir Başbakan Başka Ülkedeki Biri İçin Ağlayıp Bizim Madende Şehit Olan İnsanlarımıza Kader Diyemez Bendeden Bu Duruma Saygı Göstermemi Beklemeyin.

rLONMN.jpg

P3lakN.jpg

glOY8R.jpg

9Xmro3.jpg
Hani Adalet Nerde?Birşey Diyemiyorum Sadece Utanıyorum.
qqGNMD.jpg

MYdBpQ.jpg

SOMA KATLİAMI.

Ortaya çıktı ki, alınması gereken tedbirler para harcamayı gerektirdiğinden, bu maden ocağını işleten şirket tarafından alınmamış… Üstelik, Azrail ile burun buruna çalışan işçilere verilen ortalama ücret 1090 lira gibi komik bir para..

Bundan yıllar önce Şili’de benzer bir kömür madeni ocağında bir patlama olmuş, havalandırma odalarına saklanan işçiler 69 gün sonra sağ olarak kurtarılmışlardır..
Bu öyle bir şirket ki , içeride kaç kişinin olduğunu bile sağlam bir sayıyla bildirmekten aciz.. İstanbul’da ki ana binasında da in cin top oynuyor, öküz yıktığı duvarı bilircesine..

Saygılar.
Kaan Ç.
NOT:
Eğere yazdığım yazıda bir siyaset vs vs. varsa banlanmaya hazırım onca insan boşuna şehit oldu kaç kişinin ocağına ateş düştü kaç çocuk yetim kaldı bunun hesabını kim verecek kim verecek.
Bir insanın hakkını savunurken herşeyede girerim kendinizide onların yerine koyun.Ya siz yada babanız orda olsaydı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Katılıyorum. Adamlar mecliste kavga ederek milyarder oluyor bizim babalarımız yerin 800 metre altında evine ekmek götürmek için 900 liraya çalışıyor. [LANETLİYORUM]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
nerde adalet ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-05-2014 Saat: 17:39)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Katılıyorum. Adamlar mecliste kavga ederek milyarder oluyor bizim babalarımız yerin 800 metre altında 900 liraya çalışıyor. [LANETLİYORUM]

Bazı Fırsatçılarda Var Çok Doluyum Agzımı Açmak İstemiyorum Orda Birilerinin İhmalllerine Ses Çıkarmayanlar Yüzünden Yakınını Kaybetmiş Onu Protesto Ediyer Korumaları Tarafından Dövülüyor Adam Kader Diyor Ya Kader Eğer Kaderse 1000 Korumayı Yanına Almadan Dışarı Çık Kaderi Gör.
#SOMA Banlayan Banlasın Burda Kapalı Siyasete Girdim Ama İnsanların Hakkını Savunurum Haksızı Kötülerim Biraz Düşünün.

(16-05-2014 Saat: 17:42)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: nerde adalet ?

1938'de Bitti.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adalet sadece bir saray ismidir.
# Hidra
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-05-2014 Saat: 17:47)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adalet sadece bir saray ismidir.
# Hidra

Artık Para Konuşuyor Kardeşim Bu Ülke Böyle Gitmez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaşananlar kesinlikle bir kaza değil ihmalsizliktir bunda sıkıntı yok ama en azından ülke sorunlarını tartışmayı bile bir nevi siyasete sokmaya eğilimli bir konu bu ..
Adalet sistemini kimse sorgulayamaz , ama haksızlık karşısında cevapsız da kalamaz . Hz.Ali'nin bir sözü var "Haksızlık karşısında susanlar , dilsiz şeytandır" diye ..
Bu konuda tartışma çıkmasını , siyaset konuşulmasını istemiyorum . Düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-05-2014 Saat: 18:17)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yaşananlar kesinlikle bir kaza değil ihmalsizliktir bunda sıkıntı yok ama en azından ülke sorunlarını tartışmayı bile bir nevi siyasete sokmaya eğilimli bir konu bu ..
Adalet sistemini kimse sorgulayamaz , ama haksızlık karşısında cevapsız da kalamaz . Hz.Ali'nin bir sözü var "Haksızlık karşısında susanlar , dilsiz şeytandır" diye ..
Bu konuda tartışma çıkmasını , siyaset konuşulmasını istemiyorum . Düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Şefim elde değil ki ya benim yada senin baban orda olsaydı ihmalsizlik var ya dayanamıyorum yumucam gözümü açıcam agızımı önüme ne gelirse saydırcam bu ülkede adalet yok ya adalet 1938'de Bitti.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping