Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum | Yardım Dökümanları Hakkındaki İsteğim.
Selamün aleyküm,

Başlıkta belirttiğim gibi yardım dökümanları tamamen İngilizce , bunları bana düzenli olarak Türkçeye çevirip verebilecek olan varmı ?

+Rep verebilirim sorun yok.

Nedeni ; Yardım ' a giren üye çok oluyor , bu dökümanların başlıklarını açıklamalarını içeriklerini bana Türkçe olarak verebilecek olan varsa sevinirim , translateden çevirince yanlış çıkıyor mesela kullanıcı kaydı yerine kullanıcı kayıt vs. diye şeyler çıkıyor bana %100 düzgünce Türkçeye çevirip verene +rep vereceğim..

'+rep' kelimesi yasak biliyorum , ama acil lazım. (:

Teşekkür ediyorum sitem ;

sybertr.10tl.net
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
http://genelplus.10tl.net/misc.php?action=help
Burdan Bakarak Yapabilirsin :)

Burdan Düzenle
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler konu dışı olacak ama bir sorum daha var.

Hani mesaj atarken ifade kullanılıyor ya onu nasıl ekliyeceğiz bir ifade ekliyeceğim mesela şimdi ben burada mesaj yazıyorum :gülücük: vs. gibi (:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2014 Saat: 16:06)Sωєєη Lυѕѕ ツ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler konu dışı olacak ama bir sorum daha var.

Hani mesaj atarken ifade kullanılıyor ya onu nasıl ekliyeceğiz bir ifade ekliyeceğim mesela şimdi ben burada mesaj yazıyorum :gülücük: vs. gibi (:

Cem bu konuya göz atı ver..
destek.10tl.net/showthread.php?tid=12542
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2014 Saat: 16:06)Sωєєη Lυѕѕ ツ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler konu dışı olacak ama bir sorum daha var.

Admin Kp -> Yapılandırma -> İfadeler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Kod:
http://sybertr.10tl.net/admin/index.php?module=config-smilies
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam , anladım hepinize teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar:

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping