Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hepinize iyi günler diliyorum..
Hepinize iyi günler diliyorum belkide bu benim son yazım artık destek ' de işim yok.

Sebebi üyeler ve yetkililer değil yetkili kişilerden sadece biri ..
Hakkınızı helal etmenizi istiyorum , kendinize iyi bakın , Allah ' a emanet olun , hakkım varsa helal olsun..

Ben desteğimi elimden geldiğince üyelere verdim , benden artık bu kadar , artık başvurusu yalan olup gerçek yüzünü gösteren Neon Blazer ' yetkilisine teşekkür ediyorum..

#Saygılar /// Destek.10tl.net
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüşmek Üzere Hakkım Varsa Helal Olsun ..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2014 Saat: 20:30)Sωєєη Lυѕѕ ツ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Hepinize iyi günler diliyorum belkide bu benim son yazım artık destek ' de işim yok.

Hakkınızı helal etmenizi istiyorum , kendinize iyi bakın , Allah ' a emanet olun , hakkım varsa helal olsun..

Ben desteğimi elimden geldiğince üyelere verdim , benden artık bu kadar , artık başvurusu yalan olup gerçek yüzünü gösteren Neon Blazer ' yetkilisine teşekkür ediyorum..

Helal Olsun !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2014 Saat: 20:32)Kuzey Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-05-2014 Saat: 20:30)Sωєєη Lυѕѕ ツ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Helal Olsun !
'!' Kaldır

Çok Kolay Pes Ediyorsun?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cem Gitme :(

hakkım varsa helal oslun
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hakkım varsa helal olsun sanada diyim kalsanda gitsende hayat daha çok zor şeyler gelcek hemen pes etmemelisin.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Asla Pes Etme..

Neon Blazer'ın Kararını Oldukça Saçma Buluyorum. Neon Konuda Dilekçe Yazabilecek Birini Sormuş Siz Cevap Vermişsiniz Yazıyorum Diye ve Uyarı Almışsınız. Oldukça Saçma.. Kararlarını Uygularken 2 Kere Düşünmeli..

Neyse Hakkım Varsa Helal Olsun..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pes etme kardeşim konuyu inceledim çok saçma bir uyarı fakat Neon Blazer arkadaşımızın sanırım dalgınlığına gelmiş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bazı yetkililer gerçekten çok fazla ileri gidiyor , hakaret yok , multi konu - mesaj yok e kurallara uymayan bir şey yok neden uyarı , neyse o bize düşmez .

Hakkım varsa helal olsun , bu kadar hızlı pes etmen gerçekten yakışmadı , bence kararını değiştirmelisin .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hakkım varsa helal olsun ama pes etmemelisin ne olursa olsun genede başarmak için çabalamalısın onun yaptığı şey yanına mı kalacak pes mi ediceksin biraz düşün sen haksız yere o uyarıyı alıyorsan sonuna kadar gidip onu cezalandıracaksın ondan sonra nereye gidersen git ama hakkını savunmayı unutma yoksa bu hayatta hep ezilen sen olursun yazdığımı bi dikkate al olur mu?

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüşmek Üzere Hakkım Varsa Helal Olsun ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle Konuşmak bana düşmez ama adminlerimiz yetkililere şu şu konuda şu şu kadar uyarı ver, şöyle uyar gibi açıklama yapsa iyi olurdu.

Bu kadar çabuk vazgeçiceksen hakkım helal olmasın. :P
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ha birde bu arada gidecek olsa @Helper giderdi neden diye sorarsa yetkisi alındı fakat hala bizimle hiç bir şey olmamış gibi...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2014 Saat: 21:47)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ha birde bu arada gidecek olsa @Helper giderdi neden diye sorarsa yetkisi alındı fakat hala bizimle hiç bir şey olmamış gibi...

İyi örnek :D Ben destek için geldim. Rütbe için değil. Ha grafiker olarak logo yapmışsın ha üye olarak, insanlara yardımcı olalım bi katkımız olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2014 Saat: 21:50)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-05-2014 Saat: 21:47)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ha birde bu arada gidecek olsa @Helper giderdi neden diye sorarsa yetkisi alındı fakat hala bizimle hiç bir şey olmamış gibi...

İyi örnek :D Ben destek için geldim. Rütbe için değil. Ha grafiker olarak logo yapmışsın ha üye olarak, insanlara yardımcı olalım bi katkımız olsun.

Bu konunun uzun süredir takipçisiyim takdire şayan bir tutum sergiledi, sergiliyor.

Onun haricinde sorun neyse çözülür kimse meraklanmasın.Yanlış karar varsa düzeltilir, hatalı cümle varsa gerek yapılır.Kimse kimsenin hakkını yiyemez.Konunun ne olduğunu biri anlatırsa incelerim.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cem Gitmene Gerek Yok Bende Yanlış Anlaşılmadan Banlandım ? Benide Etikleycek Bu 1 Kere Banlandım Uyarın Olur Geçer Bir Yanlış Anlaşılma Olmuş Dersin.

Bize Kin Tutmana Gerek Yok Burada Yetkili Olmasanda Üyelere Destek Ver Onlar Arasında Tanın Yeter.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adminim Aslında Olay Basit,
Neon Blazer DerinDarbe'den Ötürü Dilekçe Yazacak Birini Aradaığını Söylüyor ve Konu Açıyor => http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=58522
SweenLuss İsimli Arkadaşta "Bekleyin Yazıyorum" Diye Yorum Atıyor.
Neon Blazer'da Hemen Post Kasıyorsun Gerekçesi ile Kullanıcıya %30 Uyarı Veriyor.

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=58522 Konu Linki Budur. Olay Burada...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2014 Saat: 23:07)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adminim Aslında Olay Basit,
Neon Blazer DerinDarbe'den Ötürü Dilekçe Yazacak Birini Aradaığını Söylüyor ve Konu Açıyor => http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=58522
SweenLuss İsimli Arkadaşta "Bekleyin Yazıyorum" Diye Yorum Atıyor.
Neon Blazer'da Hemen Post Kasıyorsun Gerekçesi ile Kullanıcıya %30 Uyarı Veriyor.

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=58522 Konu Linki Budur. Olay Burada...

TaaRRuz hocama konuyu anlattım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sween Luss'un yaptığını desteklemiyorum, dilekçe yazıyorsan yazar gönderirsin bekle diye bir şey yok yani.Konu zaten açık ve öyle kalacak.Anlık mesajlaşma değil burası.Onun haricinde +3 bunun için fazla bir uyarı.Sözlü uyarı verip geçilir en kötü dilekçesini o mesajı editleyerek yazması söylenir.Yeni mesaj atmaması için.Gereken yapıldı, kimsenin verdiği bir uyarıdan dolayı forumu bırakmaya gerek yok.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform