https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Python Rank Seti v4
qvFM9wi.png

Görüşlerinizi alayım :D

Ek Dosyalar
.rar   Python v3.rar (Dosya Boyutu: 265.91 KB / İndirme Sayısı: 1)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Font Değiş Arkaplan RENgine Özen GÖster
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olmamış gibi geldi bana gelişmeli.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok hızlı rank seti çıkarmayın. Bunu sadece sizin için değil genelleme olarak söylüyorum. İlk olarak v3teki hatalarınızı düzeltin. Sonra Halledin. Böyle Her Taraf Rank konusu olunca saçma oluyor.

Fena değil ancak Boyutları Biraz azalt. 130x50 yaptıysan diyelim onu 130x42 yap..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2014 Saat: 17:33)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok hızlı rank seti çıkarmayın. Bunu sadece sizin için değil genelleme olarak söylüyorum. İlk olarak v3teki hatalarınızı düzeltin. Sonra Halledin. Böyle Her Taraf Rank konusu olunca saçma oluyor.

Fena değil ancak Boyutları Biraz azalt. 130x50 yaptıysan diyelim onu 130x42 yap..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu Olmamış İdare Eder Gelişebilir .. Font Değiş Stil Değiş
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2014 Saat: 17:32)Batuhann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Olmamış gibi geldi bana gelişmeli.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu olmamış. Çok hızlı rank seti çıkarınca önceki sürümlerden kötü oluyor. Yükseklik fazla olmuş..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2014 Saat: 17:33)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok hızlı rank seti çıkarmayın. Bunu sadece sizin için değil genelleme olarak söylüyorum. İlk olarak v3teki hatalarınızı düzeltin. Sonra Halledin. Böyle Her Taraf Rank konusu olunca saçma oluyor.

https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping