https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Photoshop Eklentileri Nasıl Yüklenir?
Merhaba arkadaşlar. Farklı bölümler içerisinde zaman zaman karşılaştığımız "Photoshop Eklentileri Nereye ve Nasıl Yüklenir" sorusunun cevabını bu başlıkta anlatma gereği duydum. Öncelikle işletim sisteminizin C sürücüsü içerisinde olduğunu düşünerek bu anlatımın yapıldığını bilmenizi isterim (İşletim sistemi farklı sürücüde olanlar o sürücüyü gözönüne alarak anlatımı uygulasınlar).

Gradientler (Gradients): Bilgisayarım > Yerel Disk (C: ) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Presets > Gradients içerisine,

Stiller (Styles):Bilgisayarım > Yerel Disk (C: ) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Presets > Styles içerisine,

Dokular (Patterns):
Bilgisayarım > Yerel Disk(C: ) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Presets > Patterns içerisine,

Fırçalar (Brushes): Bilgisayarım > Yerel Disk(C: ) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Presets > Brushes içerisine,

Filtreler (Filters): Bilgisayarım > Yerel Disk(C: ) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Plug-Ins > Filters içerisine,

Filtreler (Filters): Bilgisayarım > Yerel Disk(C: ) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Presets > Custom Shapes içerisine,

Actions: Bilgisayarım > Yerel Disk(C : ) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Presets > Photoshop Actions içerisine ilgili dosyalar atılarak yüklenir.

Önemli Not: Yüklemeleri yapmadan önce Photoshop programı kapalı olmalıdır. Açık halde iken yüklemeleri yaparsanız, yüklemiş olduğunuz eklentiyi göremezsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle Konuları 3-4 Konu Açmak Yerine Topluca Ders Açsanız Daha İyi Olacaktır Teşekkürler ..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki Şefim Birleştiriyorum Bekleyiniz Önemli Değil :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping