https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foruma Duyuru Panosu Eklemek | Videolu | Derin Çizgi Ekibi
Forum sitesine duyuru panosu eklemek isteyenler için hazırladığımız videolu anlatım. İyi seyirler..

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Videoda postbiti dikey yapmak yazıyor sen foruma duyuru panosu eklemek yazmışsın.
Hem zaten böyle konular forumda mevcut.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=55828

Multi konu açmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-03-2014 Saat: 19:48)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Videoda postbiti dikey yapmak yazıyor sen foruma duyuru panosu eklemek yazmışsın.

Yanlışın var kardeşim, duyuru panosu ile alakalı bir video anlatım. Ayrıca tepki vermenizi anlayamadım, başka bir arkadaş videoları bu bölümde paylaşmamı önerdi, bende bu öneri doğrultusunda yapılması gerekeni yapıyorum. Ortada ki emeğe bu şekilde yaklaşmanıza anlam veremedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu aşırı kolay bir şey...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-03-2014 Saat: 19:54)Burakkombe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-03-2014 Saat: 19:48)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Videoda postbiti dikey yapmak yazıyor sen foruma duyuru panosu eklemek yazmışsın.

Yanlışın var kardeşim, duyuru panosu ile alakalı bir video anlatım. Ayrıca tepki vermenizi anlayamadım, başka bir arkadaş videoları bu bölümde paylaşmamı önerdi, bende bu öneri doğrultusunda yapılması gerekeni yapıyorum. Ortada ki emeğe bu şekilde yaklaşmanıza anlam veremedim.
Konuyu buraya açmanızı söyleyen bendim.
Video linkini yanlış vermiştin şimdi düzeltmişsin.
Emek olduğunun farkındayım fakat mevcut olan konuyu tekrar açmanın amacı nedir ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-03-2014 Saat: 19:57)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu aşırı kolay bir şey...

Bu konuda haklı olabilirsin. Ama faydasını gören olur elbette.

(15-03-2014 Saat: 19:58)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-03-2014 Saat: 19:54)Burakkombe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Konuyu buraya açmanızı söyleyen bendim.
Video linkini yanlış vermiştin şimdi düzeltmişsin.
Emek olduğunun farkındayım fakat mevcut olan konuyu tekrar açmanın amacı nedir ?

Arkadaşım neden polemik yaratmaya çalışıyorsun anlamıyorum, yanlışsa yanlıştır bu forumun moderatörleri var ve gerekeni yaparlar. Allah Allah. Ben yardımcı olurum diye açtım konuyu, niyetimi suistimal ederek nasıl bir saygısızlık yaptığının farkında mısın? Ayıptır ya.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilmeyenlere yararlı. .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-03-2014 Saat: 20:02)Batuhann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bilmeyenlere yararlı. .

Allah razı olsun kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O değilde gerçekten çok kolay bir şey :) Bunun için video çekmek aşırıya kaçmış :) Zaten forumda böyle bir çok yazılı resimli anlatım var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-03-2014 Saat: 20:03)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O değilde gerçekten çok kolay bir şey :) Bunun için video çekmek aşırıya kaçmış :) Zaten forumda böyle bir çok yazılı resimli anlatım var.

Haklı olabilirsin kardeşim, daha doğrusu haklısında :D

Ancak 10tl.net ile ilgili videoları biraz internetten araştırdığımda, gerçekten bu konuyla ilgili sıkıntılar yaşandığını gördüm. Hatta bunun için hazırlanmış olan bir kaç video daha var :D

Forumda paylaşıldığımı onu bilmiyorum ancak, ben bildiğim bi şeyi paylaşayım diye mütevazi bi şekilde konuyu açtım. Faydasını gören olursa ne mutlu bana.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilmeyenler İçin Yararlı Bu Konu İçin Basit ..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-03-2014 Saat: 20:31)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bilmeyenler İçin Yararlı Bu Konu İçin Basit ..

Haklısın, teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping