https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#BozKurt V2 Postbit Çizim
Zamanım kısıtlı olduğu için güzel yapamadım zaten çokda iyi değilim photoshopda iyice berbat oldu :D İyi - Kötü yorumlarınızı beklerim .

e5RXNd.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Online ribbonu çok büyük örneğin yazı yazmak yerine sadece ribbon yeşil olsun yeter. Biraz küçült.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-01-2014 Saat: 22:22)Nebulous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Online ribbonu çok büyük örneğin yazı yazmak yerine sadece ribbon yeşil olsun yeter. Biraz küçült.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İdare Eder Eline Sağlık ..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorum için teşekkürler :) diğerinde birazdaha küçültürüm :D

Arkadaşlar bi sorum olucaktı boş yere konu açmak istemedim . photoshopda şöyle çubuk gibi bişey oluyoya düz yapmamızı sağlıyo onu nasıl yapabilirim ? resim arıyorm bulursan vericem
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-01-2014 Saat: 22:24)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorum için teşekkürler :) diğerinde birazdaha küçültürüm :D

Arkadaşlar bi sorum olucaktı boş yere konu açmak istemedim . photoshopda şöyle çubuk gibi bişey oluyoya düz yapmamızı sağlıyo onu nasıl yapabilirim ? resim arıyorm bulursan vericem

Çubuk gibi birşey derken nasıl, ayrıntılı bilgi verirseniz cevaplarım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-01-2014 Saat: 22:22)Nebulous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Online ribbonu çok büyük örneğin yazı yazmak yerine sadece ribbon yeşil olsun yeter. Biraz küçült.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-01-2014 Saat: 22:28)Nebulous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-01-2014 Saat: 22:24)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorum için teşekkürler :) diğerinde birazdaha küçültürüm :D

Çubuk gibi birşey derken nasıl, ayrıntılı bilgi verirseniz cevaplarım :)

şunun gibi mavi çizgiler varya : vx417.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping