https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İphone 6
Apple, iPhone 6 konusunda ser verip sır vermiyor ancak yaptığı patent başvuruları, iPhone 6 konusundaki planlarını açığa çıkarıyor.

iphone-61.jpg

Apple’ın son başvurularında, iPhone 6 ile beraber kullanılabilecek iki önemli teknoloji göze çarptı. Bunlardan biri kalp ritmi ölçümü diğeri ise “dokunmamatik ekran” veya diğer deyişle hover touch ekran.

Kalp ritmi ölçümü, sağlık açısından çok önemli bir detay. Sadece kalp krizi riski taşıyanlar için değil, spor yapan ve kalori yakmak isteyenlerin de her gün kalp ritmini belli bir düzeye çıkararak çalışma yapması gerekiyor. Bu özelliği telefonuna entegre etmeyi planlayan Apple’ın, hem obeziteyle boğuşan ve kalp krizi riski yaşayan yüz milyonlarca insana hem de kilolarında kurtulmak isteyen diğer yüz milyonlara kolayca telefon satabilmesi mümkün olacak.

Hover touch ekran ise, telefonun ekranına dokunmadan, onu yönetmeyi mümkün kılıyor.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Baya Gelişti İphone , Bendede İphone Apple Var :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İphone 5S kullanıyorum, beğendim fakat bu gidişle Apple'ın iyice fiyatları arttıracağını düşünüyorum.
Daha değişik şekillere yönelmesi iyi olurdu aslında ama Hover Touch özelliğini merakla beklıyorum...:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu Gidisle Cam Gibi Telefon Cikacak :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
süper bi şey :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2013 Saat: 23:40)Kaosxp Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu Gidisle Cam Gibi Telefon Cikacak :D

Bir ara öyle bir söylenti vardı. saydam telefon diye. ancak hangi marka aklıma gelmedi :)

Bakalım Galaxy Ne Yapacak?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2013 Saat: 00:01)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-12-2013 Saat: 23:40)Kaosxp Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu Gidisle Cam Gibi Telefon Cikacak :D

Bir ara öyle bir söylenti vardı. saydam telefon diye. ancak hangi marka aklıma gelmedi :)

Bakalım Galaxy Ne Yapacak?

Şuan bende s3 var, Samsung kavisli ekran telefonu için kolları sıvadı yakında piyasaya sunacak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

En Güncel Paylaşım Platformu ! -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping