Baktımki 10TL ailesine tek yarışma yetmez. yetse bile biraz işi şansa çevirmek lazım :) çünkü bu yarışmanın kazananlarını çekiliş programı belirlleyecek :)
Çekilişe katılmak çok basittir aşağıya Nick'inizi yazıyorsunz ve aşağılardaki ranklardan 1 i sizin oluyor.
Basit olarak şöyle bir şey yapıyorum.
1.)Kazanana Özel Mesaj ile PSD verilecektir + Süper Tasarımı olan ranklardan 1 tane İmza yapılacaktır Kullanıcı kazandıktan sonra Özel mesajında hangi imzayı seçeceğini belirleyecek.
2.) Kazandığı Rütbe
3.) Kazandığı Rütbe
4.) Kazandığı Rütbe
Not: Ranklara kötü içerikli bir şey koyacaksanız ve ben yaptım diye paylaşırsanız Helal etmem.
Ranklar aşağıdaki hazırladığım resimde gösterilmiştir.
Rütbeler Alıntı Değildir Kendi yapımımdır özenle birkaç gündür üzerinde çalıştığım rütbelerdir kötü diyen desin herkez katılacak diye birşey yok.
Başlama tarihi: 21.02.2012
Bitiş Tarihi: 31.01.2012(Ayın sonu o zamana kadar katılımlar var)
Çekilişe katılmak çok basittir aşağıya Nick'inizi yazıyorsunz ve aşağılardaki ranklardan 1 i sizin oluyor.
Basit olarak şöyle bir şey yapıyorum.
1.)Kazanana Özel Mesaj ile PSD verilecektir + Süper Tasarımı olan ranklardan 1 tane İmza yapılacaktır Kullanıcı kazandıktan sonra Özel mesajında hangi imzayı seçeceğini belirleyecek.
2.) Kazandığı Rütbe
3.) Kazandığı Rütbe
4.) Kazandığı Rütbe
Not: Ranklara kötü içerikli bir şey koyacaksanız ve ben yaptım diye paylaşırsanız Helal etmem.
Ranklar aşağıdaki hazırladığım resimde gösterilmiştir.
Rütbeler Alıntı Değildir Kendi yapımımdır özenle birkaç gündür üzerinde çalıştığım rütbelerdir kötü diyen desin herkez katılacak diye birşey yok.
Başlama tarihi: 21.02.2012
Bitiş Tarihi: 31.01.2012(Ayın sonu o zamana kadar katılımlar var)