https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ortak Forum
arkadaşlar malum bugün sitemize saldırı oldu.Bir daha olmuyacağı ne malup onun için başka bir site veya Facebook'ta ayrı bir grup veya site kuralım Sitemize bir daha saldırı uygulansa orda toplanalım ve ortak bir karara varalım Ne dersiniz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yeni Yedek Bir Forummu Açalım Diyorsunuz ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-10-2013 Saat: 21:36)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yeni Yedek Bir Forummu Açalım Diyorsunuz ?

Aynen Öyle Diyorum Hocam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-10-2013 Saat: 21:38)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-10-2013 Saat: 21:36)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yeni Yedek Bir Forummu Açalım Diyorsunuz ?

Aynen Öyle Diyorum Hocam

Bence Yeni Bir Forum Kurmuyalım. Nasıl Diyim.... Böyle Bir Chat Yeri Gibi Biyer Kuralım.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yedek forum kursak bile 10tl.nete yapılan saldırıda o foruma da erişemeyiz.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-10-2013 Saat: 21:45)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yedek forum kursak bile 10tl.nete yapılan saldırıda o foruma da erişemeyiz.

.10tl.net olması zorunlu değil başka sitede kurabiliriz veya facebook'tan ayrı bir sayfa oluşturalım saldırı olursa oraya toplanalım ne dersiniz hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence kötü fikir
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-10-2013 Saat: 21:47)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bence kötü fikir

Yarın Diğer Gün Saldırı Yaşansa Forum Kapansa Ne Yapacağız.Ondan Haberin Varmı Varsa Bir Fikrin Buyur Söyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adminimize mesaj gönderdim.Adminden gelecek olan cevapla sizleri bilgilendireceğim.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-10-2013 Saat: 21:56)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adminimize mesaj gönderdim.Adminden gelecek olan cevapla sizleri bilgilendireceğim.

Tamam Hocam.İlginiz İçin Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping