Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siteme Ortak Arıyorum./Onlinehack
Arkadaşlar Sitemin Üstüne Düşsem daha iyi nokatlara gelebilir ama bu aralar çok yoruldum ve girmek istemiyorum kendime ortak arıyorum siteyle ilgilenebilecek. sitemi bilirsiniz belki yinede yazayım.

Link : http://onlinehack.10tl.net

özellikler :

Kod:
1_kayıtlı kullanıcılar : 735

2_konu içerik : onlineoyun hackleri,tek link oyunlar,programlar,pvp serverlar vb.

3_günlük online user : 200-300 bazı zamanlar 500 de oluyor.

ortak olmak için :

güvenilir olmalı
forumla ilgilenebilicek olmalı
yardımsever olmalı.

bekliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben olabilirm gerçekten adam akıllı bir foruma ihtiyacım vardı :) Tabi sana kalmış :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-01-2012 Saat: 23:40)SmeaqoL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben olabilirm gerçekten adam akıllı bir foruma ihtiyacım vardı :) Tabi sana kalmış :D

ilgilenebilceksen neden olmasın :D

birde güven önemli tabi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
BEN OLA BİLİRİM KARDEŞ İSTİYORSAN ÖM ATA BİLİRSİN...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhaba Ben Olabilirim Doğru Düzgün Bir Site Arıyordum zaten Benimde Sitem Vardı Bozuldu Kabul Edersen Ö.M Atabilirsin (Aryıca Bana Gvenebilirsin:D)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhaba bende sitenize yetkili olmak için adayım daha önce bir çok sitede yöneticilik yaptım ayrıca kendime ait forum sitelerimde oldu bayadır forum işlerini bırakmıştım şimdi tekrardan başlamak istiyorum güven konusuna gelince önce sizin belirlediginiz süre zarfında deneme mod. olabilirim daha sonra uygun görürseniz anlaşırız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende Olurum Ama Benden Önce Cok Sevdiğin Arkadaşların Vardır Ama Sitelerle Uğraşmayı Severim Kendi Sitem eglencenintekyeri.10tl.net adam davet edemeden bir şeyler oldu o kadar yazı yazmıştım forum açmıştım banner yaptım herşey yaptım ama konulara girerken bi hata veriyo. sen bilirsin adam akıllı site arıyorum güvenilirimde
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
valla arkadaşlar siteyi satmaya yada devretmeyi bile düşünüyorum ama şuanda ortaklık lazım reytig kardeş istersen olur ama ilgilenebilceksen?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ilgilenirim site kurdum yeni hiç bişi yapmadım seni bekliyorum girip kayıt olayımmı ?

olursam ismim:#héƦακlε$#
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2012 Saat: 23:27)reyting69 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ilgilenirim site kurdum yeni hiç bişi yapmadım seni bekliyorum girip kayıt olayımmı ?

olursam ismim:#héƦακlε$#

tamam kayıt olunuz :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oldum Sırdaş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben olabilirim zaten üyeyim :D
Ara
Cevapla PGM