https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
furikan4554 Şikayetciyim
Oh be rahatladım bulmalı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam kardeşim sana bişey demiycem çıkıcak ortaya bunlar
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Goruruz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ByCoşKuN adlı üye hakaret ettiği için 1 hafta forumdan uzaklaştırılmıştır.

Postbit olayını araştırıyorum. Özelden küfür edip etmediğini ise adminler kontrol edebilir.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-09-2013 Saat: 03:58)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ByCoşKuN adlı üye hakaret ettiği için 1 hafta forumdan uzaklaştırılmıştır.

Postbit olayını araştırıyorum. Özelden küfür edip etmediğini ise adminler kontrol edebilir.

Allah senden razı olsun o küfür olayınada bi el atsan admine falan

sınırsız banlanır ise forumlarının kapanmasını ve bidaha bu forumdan yararlanmamasını talep ediyorum

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-09-2013 Saat: 04:01)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Allah senden razı olsun o küfür olayınada bi el atsan admine falan

sınırsız banlanır ise forumlarının kapanmasını ve bidaha bu forumdan yararlanmamasını talep ediyorum

Forumları bu sebepten kapatılacağını düşünmüyorum. Eğer siz küfür etmişseniz size de banlanırsınız. Yani benim banlama nedenim sadece 'hakaret'.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:( hiçkimse bulamazmı yav şimdi bana küfür etmişim gibi davranırlar yani saygısızım gibi

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admine Ozel Mesaj Atin Admin KP Den Mesajlara Baksin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adminlerimiz İşi Çözeceklerdir. Gerekirse Sizden K.Adı,Şifrenizi İsterler. ve Şefimizinde Belirttiği Gibi Böyle Bir Olay İçin Forumunun Kapanması ve Forum AçamamaGibi Durumların Olacağını Sanmıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping