Yorum Sayısı: 182
Konu Sayısı: 42
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
asidliqasos
SanalPara (SP): 0 SP
27-08-2013 Saat: 16:40
(Son Düzenleme: 27-08-2013 Saat: 16:42, Düzenleyen: asidliqasos.)
Merhaba arkadaşlar. Foruma üye olalı bir kaç hafta oldu. Bu süre içinde bazı gözlemlerim oldu. Gözlemlerime dayanarak bu konuyu açıyorum. Bu sadece kendi fikrimdir..
Öncelikle destekteki kuralların bazıları çok saçma.Yani gereksiz. Örnek verirsek. Diyelim biri logo istek bölümüne konu açıyor ve başlık olarak bu kelimeyi yazıyor '' Logo istek acilll'' Yetkililer konuya cevap olarak şunu yazıyor '' Lütfen konu başlığınızı Logo İstek olarak değiştirin ''
Yahu adamın başlığından size ne? İstediğini yazar. (küfür hakaret vb.) başlıklar olmadığı sürece. Yani o başlıktaki üç tane L harfinin ne zararı var ?
Yani sonuç olarak neredeyse her baktığım yardım konusu logo istek konusu vs. Konulardaki ilk cevaplar lütfen başlığınızı düzenleyin.Yani adam yardım konusu açıyor konusunda ki ilk cevap başlığı düzenleyin.
İkinci olarak bana saçma gelen bir kural daha var. Rütbe istek bölümünde bir konuda en az yedi rütbe isteme sınırı varmış. Mesela bu da saçma? on sekiz tane istese ne olur? Bir zararı mı var.
Konuma bakıp yazımı okuduğunuz için müteşekkirim.
Yorum Sayısı: 27
Konu Sayısı: 6
Rep Puanı:
0
perfume
Merhaba,
Cevap vermek belki bana düşmez ama söylemeden geçemeyeceğim. Bir grup insanın bulunduğu her yerde kurallar olmak zorundadır. Destek forumumuzda da her isteyenin üye olabileceğini ve istediği an istediği bölüme konu açabileceğini de düşünürsek bazı kurallar olması normaldir.
Eğer konu başlıklarında bazı kurallar sıkı tutulmazsa bugün " 3 tane L harfinden ne olacak ? " diyen üyeler yarın " 15 tane C harfinden ne olacak ? " şeklinde çıkışlarda bulunabilirler. Düzeni sağlamak ve forumdaki üyelere daha çabuk yardımcı olabilmek için konu başlıklarını düzgün kullanmak gerekir.
Evet o an için o üyenin " Logo istek acill " yazması kimseyi rahatsız etmiyordur ancak buna göz yumulması halinde diğer üyelerin de böyle şeyler yapacağını düşünürsek işte o zaman önü alınamaz bir kargaşa doğacaktır.
Ben bu şekilde düşünüyorum. Bir yetkili konuyu daha iyi açıklayabilir. İyi forumlar
asidliqasos
27-08-2013 Saat: 16:53
(Son Düzenleme: 27-08-2013 Saat: 23:13, Düzenleyen: L34DRi.)
Ben onu demiyorum yani üç tane l harfi forumun kuralını bozar mı
asidliqasos
Eğer forumun düzenini bozuyor isem boynum kıldan incedir yetkililer ban atsın. Forumda işin yok diyorsun ve istek atıyorsun diyorsun ben forumum için atıyorum bunda suç ne? Sadece yazdığım şeylerin bana göre mantıksız olduğunu söyledim. Bence senin gibiler banlanmalı asıl
Yorum Sayısı: 3,620
Konu Sayısı: 281
Rep Puanı:
327
0 mesaj içinde 54 teşekkür verildi.
SanalPara (SP): 29 SP
Kuralları yargılamak sana düşmez.Bu kurallar adminler tarafından eklendi.
Herkes kafasına göre konu başlıkları koyarsa forumun düzeni ne olur ? Burası çocuk yuvası değil destek sitesi size verilen bedava hizmete böyle mi teşekkür ediyosunuz.Rütbe istek bölümünde herkes 15-20 tane istese yetkililer zorlanmaz mı ? Tekrar söylüyorum bu forumda kuralları yargılamak sana düşmez..
Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir.. Hz.Muhammed (s.a.v)
asidliqasos
Burası öneri şikayet bölümüyse bende görüşümü bildiyorum. Tamam başlığı kabullendim
Rütbe istek bölümünde herkes 15-20 tane istese yetkililer zorlanmaz mı demişsiniz nasıl zorlanmaz mı? 7 tane isteyince zorlanmıyorlar mı?
Rep Puanı:
327
Her üye ayrı ayrı kendilerine özel istiyor rütbe yapmayı kolay sanıyosun galiba.Grafiker arkadaşlarıda düşünmek lazım sürekli bu forumda olamıyorlar onlarında bi hayatı,ilgileneceği aileleri var.Daha fazla uzatmayın.
Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir.. Hz.Muhammed (s.a.v)
asidliqasos
Kimse beni anlamıyor ki kurala karşı gelmiyorum ben :/
asidliqasos
Ben derdimi hala anlatamadım veya anlayan olmadı. Neyse konuya kilit vurabilirsiniz
Rep Puanı:
327
Adminler gereken cevabı verir kilit.