https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek Forumundaki Bazı Kurallar Bence Çok Gereksiz
Merhaba arkadaşlar. Foruma üye olalı bir kaç hafta oldu. Bu süre içinde bazı gözlemlerim oldu. Gözlemlerime dayanarak bu konuyu açıyorum. Bu sadece kendi fikrimdir..

Öncelikle destekteki kuralların bazıları çok saçma.Yani gereksiz. Örnek verirsek. Diyelim biri logo istek bölümüne konu açıyor ve başlık olarak bu kelimeyi yazıyor '' Logo istek acilll'' Yetkililer konuya cevap olarak şunu yazıyor '' Lütfen konu başlığınızı Logo İstek olarak değiştirin ''

Yahu adamın başlığından size ne? İstediğini yazar. (küfür hakaret vb.) başlıklar olmadığı sürece. Yani o başlıktaki üç tane L harfinin ne zararı var ?
Yani sonuç olarak neredeyse her baktığım yardım konusu logo istek konusu vs. Konulardaki ilk cevaplar lütfen başlığınızı düzenleyin.Yani adam yardım konusu açıyor konusunda ki ilk cevap başlığı düzenleyin.

İkinci olarak bana saçma gelen bir kural daha var. Rütbe istek bölümünde bir konuda en az yedi rütbe isteme sınırı varmış. Mesela bu da saçma? on sekiz tane istese ne olur? Bir zararı mı var.

Konuma bakıp yazımı okuduğunuz için müteşekkirim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Merhaba,
Cevap vermek belki bana düşmez ama söylemeden geçemeyeceğim. Bir grup insanın bulunduğu her yerde kurallar olmak zorundadır. Destek forumumuzda da her isteyenin üye olabileceğini ve istediği an istediği bölüme konu açabileceğini de düşünürsek bazı kurallar olması normaldir.

Eğer konu başlıklarında bazı kurallar sıkı tutulmazsa bugün " 3 tane L harfinden ne olacak ? " diyen üyeler yarın " 15 tane C harfinden ne olacak ? " şeklinde çıkışlarda bulunabilirler. Düzeni sağlamak ve forumdaki üyelere daha çabuk yardımcı olabilmek için konu başlıklarını düzgün kullanmak gerekir.

Evet o an için o üyenin " Logo istek acill " yazması kimseyi rahatsız etmiyordur ancak buna göz yumulması halinde diğer üyelerin de böyle şeyler yapacağını düşünürsek işte o zaman önü alınamaz bir kargaşa doğacaktır.

Ben bu şekilde düşünüyorum. Bir yetkili konuyu daha iyi açıklayabilir. İyi forumlar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben onu demiyorum yani üç tane l harfi forumun kuralını bozar mı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şunu Banlayın Artık Yeterinden Fazla Kaldı Böyleleri Banlanmıyor Ya !!

Hep İstek Atıyosun Sonrada Forumu Şikayet Ediyosun De Get Senin Gibilerin Burda İşi Yok .
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Eğer forumun düzenini bozuyor isem boynum kıldan incedir yetkililer ban atsın. Forumda işin yok diyorsun ve istek atıyorsun diyorsun ben forumum için atıyorum bunda suç ne? Sadece yazdığım şeylerin bana göre mantıksız olduğunu söyledim. Bence senin gibiler banlanmalı asıl
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kuralları yargılamak sana düşmez.Bu kurallar adminler tarafından eklendi.
Herkes kafasına göre konu başlıkları koyarsa forumun düzeni ne olur ? Burası çocuk yuvası değil destek sitesi size verilen bedava hizmete böyle mi teşekkür ediyosunuz.Rütbe istek bölümünde herkes 15-20 tane istese yetkililer zorlanmaz mı ? Tekrar söylüyorum bu forumda kuralları yargılamak sana düşmez..

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Burası öneri şikayet bölümüyse bende görüşümü bildiyorum. Tamam başlığı kabullendim

Rütbe istek bölümünde herkes 15-20 tane istese yetkililer zorlanmaz mı demişsiniz nasıl zorlanmaz mı? 7 tane isteyince zorlanmıyorlar mı?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Her üye ayrı ayrı kendilerine özel istiyor rütbe yapmayı kolay sanıyosun galiba.Grafiker arkadaşlarıda düşünmek lazım sürekli bu forumda olamıyorlar onlarında bi hayatı,ilgileneceği aileleri var.Daha fazla uzatmayın.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Kural Kuraldır Ücretsiz Hizmet Alıyorsun Sonrada Gelip Şikayet Ediyorsun Kurallara Karşı Geliyorsun Yani Sen Böle Üyeleri Bidaha Bulamazsın Burda Dostluk Var Başka Forumlar Gibi Karma Karışık Deil .

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-08-2013 Saat: 17:27)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Kardeşim Kural Kuraldır Ücretsiz Hizmet Alıyorsun Sonrada Gelip Şikayet Ediyorsun Kurallara Karşı Geliyorsun Yani Sen Böle Üyeleri Bidaha Bulamazsın Burda Dostluk Var Başka Forumlar Gibi Karma Karışık Deil .

Haklı olabilirsin kardeşim ama ücretsiz hizmet alıyorum diye şikayetimi dile getirmeyecek miyim?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Onu Bunu Şikayet Edebilirsin Fakat Kuralları Edemezsin .

Artık Şu Konuyu Kapatalım Sende Kurallara Karşı Gelinmiyeceğini Anlamışsındır

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kimse beni anlamıyor ki kurala karşı gelmiyorum ben :/
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Kuralları Şikayet Ediyosun Kuralları Beğenmiyosan Seni Tutanmı Var ?

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-08-2013 Saat: 17:31)asidliqasos Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kimse beni anlamıyor ki kurala karşı gelmiyorum ben :/

arkadaşım Adminler bir düzen kurmuşlar kural düzenlemişler o kurala uyacaksın sen gereksiz olduğunu düşünebilirsin ancak hiç bir kuralı değiştir diyemezsin yada sil gereksiz diyemezsin onlar değiştirmeye çalışırlarsa düzen gider anladınmı uzatma artık.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben derdimi hala anlatamadım veya anlayan olmadı. Neyse konuya kilit vurabilirsiniz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Adminler gereken cevabı verir kilit.

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-08-2013 Saat: 17:18)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Şunu Banlayın Artık Yeterinden Fazla Kaldı Böyleleri Banlanmıyor Ya !!

Hep İstek Atıyosun Sonrada Forumu Şikayet Ediyosun De Get Senin Gibilerin Burda İşi Yok .

Burada kimin banlanacağına sen karar veremezsin ! Sözlü uyarı.

(27-08-2013 Saat: 17:20)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kuralları yargılamak sana düşmez.Bu kurallar adminler tarafından eklendi.
Herkes kafasına göre konu başlıkları koyarsa forumun düzeni ne olur ? Burası çocuk yuvası değil destek sitesi size verilen bedava hizmete böyle mi teşekkür ediyosunuz.Rütbe istek bölümünde herkes 15-20 tane istese yetkililer zorlanmaz mı ? Tekrar söylüyorum bu forumda kuralları yargılamak sana düşmez..

Kurallar yargılanmıyor sadece bir önerme yapılmış.Mantıklı bir soru sordu ve her sorusuna bir cevap aldı.Kuralları tartışabilirsiniz ama bu demek değildir ki kurallar değişecek.Tartışılır mantıklı bir sonuç çıkarsa orta yollu bir düzenleme yaparız.

(27-08-2013 Saat: 17:23)asidliqasos Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burası öneri şikayet bölümüyse bende görüşümü bildiyorum. Tamam başlığı kabullendim

Rütbe istek bölümünde herkes 15-20 tane istese yetkililer zorlanmaz mı demişsiniz nasıl zorlanmaz mı? 7 tane isteyince zorlanmıyorlar mı?

7 ile 20 nin arasında 13 tane daha farklı kaydet butonu kullanılıyor.O zaman yarın yine acıkıcaksınız ha bugün yemişsin ha yarın ne farkeder ki dimi? Bencil olmayın.Kendinizi düşünmeyin dünya sizin çevrenizde dönmüyor.Herkesin bir özel hayatı var sen istersin biz uygun görürsek yapılır.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform