https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumu Bırakıyorum
furkomm'un saçma uyarı cezaları yüzünden forumu bırakıyorum arkadaşlar lütfen yetkim alınsın Allah'a emanet olun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sende kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendine İyi Bak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çözebiliriz tek çözüm bırakmak değil...
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sende allaha emanet ol kardesım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçici bir ceza yüzünden mi bırakıyorsun? Bir gün gelicek geçicek zaten
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bırakmamanı tavsiye ederim oturup bir konuşun kesin bir çözüm bulunur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2013 Saat: 15:23)Lanever Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sende kardeşim
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendin bilirsin. Reelde başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2013 Saat: 15:32)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geçici bir ceza yüzünden mi bırakıyorsun? Bir gün gelicek geçicek zaten
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gecici bir ceza yuzunden burakiyorsan bence burakma.Uinede karar senin real hayatinda basarilar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2013 Saat: 15:27)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çözebiliriz tek çözüm bırakmak değil...

Bırakmak da istemiyorum ama artık mesajlarımda furkomm'un uyarılarını almak istemiyorum. artık konulara cevap veremeyecek duruma geldim.konu açıyorum kilitleniyor belki adminimiz o konuyu görüp onaylayacak.

.............

Arkadaşlar Hepinizden Allah Razı Olsun Ama Bu Kadar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senin tercihin selametle...
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Unutma Furkomma sor yapma böyle de. Bu forum eğlence forumu değil. İnsanlara destek veriyoruz. Seninde bilgilerin iyi. Bırakmak ayıp olur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
söyledim ... onun yaptığı ayıp... ben konulara cevap yazıyorum ve uyarı puanı alıyorum bu haksızlık değilde ne ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence bir Konuş Furkommla ona göre karar ver neden uyarı vermiş bir sor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Saçma uyarı? Daha bu tür konuların nereye açılacağını bîlmiyorsun, benim uyarımı sorguluyorsun. Madem öyle, selametle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şikayet konusu acacaktım başlıgı değiştirdim sen suçlusun bırakmıyorsun istek konusu açalım bırakmıyorsun konulara cevap yazalım ... sen insan ol önce emeğe saygı göster.. selametle...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-08-2013 Saat: 12:37)srdrylmz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şikayet konusu acacaktım başlıgı değiştirdim sen suçlusun bırakmıyorsun istek konusu açalım bırakmıyorsun konulara cevap yazalım ... sen insan ol önce emeğe saygı göster.. selametle...

Kimin itirazı varmış, doğru işlem yaptığımı herkes biliyor, sor bakalım Apdullah abiye, işlemde sorun olsaydı müdahalesini yapardı. Birde insan ol diyorsun, saygı nedir bilmeyen bir insan benim uyarıma karışacak ha? Gereken cevabı alırsın kusura bakma, bundan sonra seninle beş dakika bile konuşmam. Bana Öm den gelmiş ahkam kesiyorsun. Milyonlarca kez söylendi uzman üyelere de, üyelere de FTP verilmiyor. Anlamak istemiyorsanız o ayrı mesele.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping