https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ForumYK Şikayet
http://forumyk.10tl.net/index.php adresinden şikayetçiyim.Siteme geliyor herkese öm atıyor ve reklam yapıyor banlıyorum tekrar uyelik açıyor.Benim konularımı çalıyor.Kendim yazdığım kurallarımı.Hep üyelerimi toplamış oraya.Şikayetçiyim gerekeni yapın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
hopp dedik hocam sen hileyle üye çekiyorsun biz sana birşey diyormuyuz geri bas sen hileyle üye çekiyorsun o adam hakkıyla forumlardan adam çekiyor adam sende daha iyisini yapıyor denilebilir emeğiyle çalısıyor

hem reklam yapmak suç değil hit çekmeye çalışıyor
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Milletin sitesinden üyelere 50 kere mesaj atıp şey yapmakmı hit çekmek.İşiniz gucunuz yok nelerle ugrasıyorsunuz.Geliyorsunuz konularımı çalıyorsunuz sonra hit yaptım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ForumYK'dan Ben De Şikayetçiyim.. İşte Delil ;

r2p7w.png

r2p7x.png

Arkadaşlar Bir De Forumdaki Üyeliğimi Silmiş..

[b]Ayrıca ForumGM'De Paylaştığım Konularımı Da Çalıyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ne diyon ya hayda buda cıktı :) sen nezaman kayıt oldun la foruma
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Olum ramazana ramazn ne yalan atıyon çıldırma beni veled.Hala yalan atıyon hala hala.Ramazandayız be utan.Konu kassın diye çagırıyon adam konuları kasıyor sonra siliyor ve boyle diyon 200 konu için 1 saattır palavra palavra devam böyle aferin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2013 Saat: 17:17)Translet Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ne diyon ya hayda buda cıktı :) sen nezaman kayıt oldun la foruma

Sen Ne Kadar Dolandırıcı, Yalancı, Üç Kağıtçı, Sahtekar Birisin..

Allah Rızası İçin Bir Yetkili Bana Ö.M Atabilir Mi..
Elimde Bir Kanıtım Var.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yöneticiler Şunlara Bi Uyarı Verin Yeter Ya
PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2013 Saat: 17:21)LethalKinq™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-08-2013 Saat: 17:17)Translet Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ne diyon ya hayda buda cıktı :) sen nezaman kayıt oldun la foruma

Sen Ne Kadar Dolandırıcı, Yalancı, Üç Kağıtçı, Sahtekar Birisin..

Bencede Bildiğin LethalKinq e yollamıssın mesajları sslerin paylaşınca hemen adamın uyelığını sıılmıssın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bir Yetkili Bana Ö.M Atabilir Mi ? Lütfen.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yeter iş gereğinden fazla oldu konu kilit

Şikayetçi olanlar adminlerle öm yolu konuşsun
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Burası Tartısma Forumu Degil Destek Forumu. Translet Kullanıcısına Hit Dusurme Girisimi + Konu Calma Dolayısıyla 1 Hafta Ban Verilmistir.

Konu Kilit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2013 Saat: 16:13)HardDrinker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://forumyk.10tl.net/index.php adresinden şikayetçiyim.Siteme geliyor herkese öm atıyor ve reklam yapıyor banlıyorum tekrar uyelik açıyor.Benim konularımı çalıyor.Kendim yazdığım kurallarımı.Hep üyelerimi toplamış oraya.Şikayetçiyim gerekeni yapın.

herkese öm atması ve reklam yapması yasak değil diye biliyorum ben.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping