https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
/edit
/edit : reklam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
iyide paylaşım yok :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2013 Saat: 23:54)Hüsamettin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: iyide paylaşım yok :)

Admin nickine bak paylaşım olmasa'da o nickten sitenin açılış amacı belli :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Desenize direk ben olmasam 10tl.net çöküyordu :D.

Bu arada bu forum 10tl.net'in Orjinal forumumu yoksa bizim açtığımız gibi normal bir forum mu ? Bi türlü anlayamadım.Yani anlıyıcağınız şekilde Karanlık 61 ya da Admin nickli kişiler bizim forumlarımızıda yönetebilir mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alakası yok, her hafta bütün forumlar inceleniyor admin tarafından. Sen daha önce fark ettin, o ayrı mesele..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin nickli admin öm ile belirtin.+18 site açılmış diye 10tl.net çökmez,adminler görür ve gerekeni yaparlar.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-07-2013 Saat: 00:02)#PlayStore™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Desenize direk ben olmasam 10tl.net çöküyordu :D.

Bu arada bu forum 10tl.net'in Orjinal forumumu yoksa bizim açtığımız gibi normal bir forum mu ? Bi türlü anlayamadım.Yani anlıyıcağınız şekilde Karanlık 61 ya da Admin nickli kişiler bizim forumlarımızıda yönetebilir mi ?

10tl.net'in destek platformu burası admin nickli admin panelden her yeri kontrol edebilir :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping