https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reklam Şikayeti
Merhabalar, bayadır reklam saldırılarına uğruyoruz, birisi Ayd****** Diğeri Privete**** bunların reklamlarının yapan üyelerin IP'lerinin taranmasını istemekteyim, belki siteden birisi yan hesap açıp yapıyor olabilir. Artık bıktım, zaten öze mesaj kutumun kapasitesi az her gün her gün silmek zorunda kalıyorum, daha demin yine reklam yaptı Private gereken yapılsın lütfen..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kesinlikle Doğrudur. Furkommm'a Katılıyorum Şikayet ediyorum bende.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10tl.net dışı domain Paylasımcı Profil: http://destek.10tl.net/member.php?action=profile&uid=7138 Banlanılması Arz Edilir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben bile bile siteyi sansürlüyorum, resmen apacık adamların siteyi ortaya yazdın be kardeşim. İstenildiğinde vereceğim zaten.

Ayrıca adres o değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
PrivateT***'un reklamını eleqantss yaptı bana özelden bende TaaRRuz admine söyledim uyarı aldı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Furkomm Bana O Üyenin Profil Adresini Verebilirmisin ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-06-2013 Saat: 17:42)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: PrivateT***'un reklamını eleqantss yaptı bana özelden bende TaaRRuz admine söyledim uyarı aldı

Aferin Sana .

Neyse Furkan Site Benim Kardesim Reklam Yapanı Bulup Geregini Yapacam ..

Benden Şüphelen Olursa Buyursun Baksın İp Tarasın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim forumumda birisi reklam yapıyor Ayakkabı reklamı Adam 9 tane yan hesap açmıştı forumumda banlıyorum diğerine geçiyor
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-06-2013 Saat: 17:53)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim forumumda birisi reklam yapıyor Ayakkabı reklamı Adam 9 tane yan hesap açmıştı forumumda banlıyorum diğerine geçiyor

Bu Konuyla Alakasını Anlamadım.Adam Diyo aydin... private... reklam yapıyor sen diyorsun 9 hesap açmış ayakkabı reklamı yapıyor :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-06-2013 Saat: 17:49)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-06-2013 Saat: 17:42)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: PrivateT***'un reklamını eleqantss yaptı bana özelden bende TaaRRuz admine söyledim uyarı aldı

Aferin Sana .

Neyse Furkan Site Benim Kardesim Reklam Yapanı Bulup Geregini Yapacam ..

Benden Şüphelen Olursa Buyursun Baksın İp Tarasın

O adamın sen olduğundan şüphelenmiyorum zaten sitendeki kişiler hep reklam yapıyor yapmamalarını söyleyebilirsin?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her neyse olayla Abdullah abim, ilgileniyor, diğer bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping