17-06-2013 Saat: 13:35
Ad & Soyad : Semih Yıldırım
Okul: İSOV-Dinçkök Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Facebook profilim kapandı,twitterimde yok.
html bilgisi:çok iyi
css bilgisi: çok iyi
php programlama bilgisi: iyi
diğer bilgileriniz:Başarılı biriyimdir,bu görevi hakettiğimi düşünüyorum.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler:Forum exe,uzman forum,forumcu,fullfilmarsivim,hilearsivim,websultan,webkurnaz,webiyi,
iyinet vs..
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz:Fullfilmarsivim.10tl.net,daha birçok var fakat 10tl.net dışına giriyor.
Şuanki rep puanınız:238
konu sayısı:3,193
Önemli Olan 1 konu linkiniz: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=31690
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Yok.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Tanıyorum,yenilik çıkartmayı severim yeni aletler başarmayı ya da yeni bir fikir bulmayı vs vs.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Başarılı,dosta sadık,iyi ve hoşgörülü biriyimdir.
Okul: İSOV-Dinçkök Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Facebook profilim kapandı,twitterimde yok.
html bilgisi:çok iyi
css bilgisi: çok iyi
php programlama bilgisi: iyi
diğer bilgileriniz:Başarılı biriyimdir,bu görevi hakettiğimi düşünüyorum.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler:Forum exe,uzman forum,forumcu,fullfilmarsivim,hilearsivim,websultan,webkurnaz,webiyi,
iyinet vs..
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz:Fullfilmarsivim.10tl.net,daha birçok var fakat 10tl.net dışına giriyor.
Şuanki rep puanınız:238
konu sayısı:3,193
Önemli Olan 1 konu linkiniz: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=31690
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Yok.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Tanıyorum,yenilik çıkartmayı severim yeni aletler başarmayı ya da yeni bir fikir bulmayı vs vs.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Başarılı,dosta sadık,iyi ve hoşgörülü biriyimdir.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı
Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı
Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.