https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SeRDaR Şikayet..
Ben birşey demedimki hocam , 10tl.net dışı domaini bildiriyordum , aldıgım cevaba bakın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Evet çünkü Vtunnelden giriyordum v tunnelden gir seninde cevabının değişeceğine eminim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
yav vtunnelı falan bırak aynı şeyi söyleyip durma be kardeşim . Diyelim vtunnelde oyle sorun var ya o cevaba ne dıyeceksın? uyelerle konusmayı beceremıyorsun
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Resimler reklam amaçlı değilse bir sorun olmaz reklam amaçlı olanlar hemen anlaşılıyor zaten.Umarım bir daha böyle tartışma olmaz.İkinizde son derece saygılı kişilersiniz.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam ben reklamın falan arkasında degılım , bana soylenılen laf yuzunden buraya konu açtım . Ve admınlerın cevaplarını beklıyecegım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sende bi yetkiliyle nasıl konuşacağını bilmiyorsun ona ne diyeceğiz ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kibir...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam artık tartışmayı uzatmayın.Her hangi bir admin veya admin adayı konuya bakana kadar kilit.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
OnLine hemen birşeyler soyledı dıye ayaklanmana gerek yok. Ben sana kotu , azarlayıcı , aşagılayıcı lafmı soyledım ? Dogru duzgun konusmuyorsun , bari lafının arkasında dur
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping