https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serdar Adlı Üye Şikayet
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=35405 konuda "PashaCrall" adlı üye başkasına ait bir tasarımı kendisininmiş gibi göstermiş.

Bu durumda bende PSD linkini verdim. Yabancı bir siteydi ve amacım 10TL.Net dışı domain yaymak değildi.

Ayrıca benim verdiğim psd linki: http://www.theadminzone.com/forums/showthread.php?t=91952

Serdar Adlı Grafiker'in verdiği uyarı şekli:

Uyarı:
10tl.net dışı domain reklam (+10 puan)

Tarih çıkarıldı:
05-24-2013, 08:44 AM

Süre Sonu:
ASLA
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Haklısın kardeşim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
+ Ayrıca amacım flood yapmak değil düzenlemek istediğimde sunucu yükü diye bir hata çıkıyor bu yüzden şunu belirtmek istiyorum;

Neden süreyi bir tarihe kısıtlı olarak yapmamış? Neden ASLA yani hakaret etsem böyle uyarı verilmez.

Pardon birde ban atmıştı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
adalet işte..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Haklısınız ama psd yi siz yapmadınız diye bilirdiniz link vermenize hiç gerek yoktu
PGM
Teşekkür verenler:
Tabii ki link verecektim. Eğer böyle emek hırsızlarını uyarmazsak daha da devam eder ve diğerleride emek hırsızlığı yapar.

Zaten yeterince emek hırsızı var forumda, üstüne üstün birde Yetkili birisi sadece link verdim diye sınırsız uyarı verirse, "Adalete Bak" derim.

Link verdiğim site yabancı zaten. Türkçe olsaydı link vermezdim.

Serdar'ı konuya bekliyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
siz doğruyu ortaya çıkarmak istemişsiniz sizde suç var. serdarda 10 uyarı puanı vermemeliydi. hangi hesabınıza +10 uyarı verdiyse iptal edilecek. onun yerine +3 uyarı puanı eklenecek çünkü sonuçta 10tl dışı domain uyarı verilmesi lazım. Serdara Gelirse Daha Dikkatli olursa iyi olur sonuçta adam kanıtlamak istemiş.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
PSD dosyasını, bir yetkiliye ÖM yolu ile atmak çok mu zordu?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
haklısınız çok uyarı vermiştir 10tlnet dışı domain olduğu için bir nedeni vardır. bir de serdarın yorumunu bekleyelim

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
üyemiz çok yeni bir üye belliki Katılım: 05-19-2013 acemiliğine vermeliyiz bence.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Üzgünüm, aklıma gelmedi. Çok emek hırsızı olunca ÖM atmak istemedim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
kanıtlamak için 10tl.net dışı domaine gerek yoktu bi caps koyabilirdin mesela.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tekrar hatırlatayım amacım 10tl.net dışı domain yayınlamak değildi. + Site yabancı zaten, türk sitesi olsaydı koymazdım bunu bilin* Bu kadar uyarı vermenin sebebini hala çözemedim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Buyuk ve Yabancı sitelerin linkini paylaşmaktan ceza alınmaz.
Mantık olarak dosya lınkı verıyorsa ve o sıte zaten bılınıyorsa onun reklama ıhtıyacı yoktur.
Uyarı sılınmış sanırım eger sılınmedıyse uyarıyı. kaldıracagım.
SeRDaR,bundan sonra daha dıkkatlı olmalısın kardesım...
KONU KILIT
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping